BNR komt met nieuw mediaprogramma ´Beeldbepalers´

Vanaf 3 april is het radioprogramma BNR Beeldbepalers elke dinsdag te horen op BNR Nieuwsradio. In BNR Beeldbepalers analyseren diverse experts de rol van communicatie, media, creatie en marketing in het dagelijkse leven.

BNR-hoofdredacteur Sjors Fröhlich: “Je ziet hoe groot de invloed van campagnes of creative influencers is op de maatschappij. Het is razend interessant om daar wekelijks over te berichten.”

Presentator Diana Matroos: “Juist door creativiteit, strategie en timing kun je meer impact hebben. Sterker nog, in de ruim twintig jaar dat ik in de media werk, heb ik vaak gezien dat daardoor het verschil tussen succes en mislukking bepaald wordt. Ik verheug me erop om samen met de experts de kunst van dit boeiende vak te delen.” BNR Beeldbepalers wordt mede mogelijk gemaakt door De Vereniging van Communicatie Adviesbureaus (VEA) en Platform Media-Adviesbureaus (PMA).

BNR Beeldbepalers – over communicatie, media, creatie en marketing, elke dinsdag van 15:00 tot 15:30 uur op BNR Nieuwsradio, met Diana Matroos.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*