Blog Jan Slagter: ‘Voortdurend in beweging’

Een mix van vertrouwd en verrassend nieuw aanbod.

Dat geldt niet alleen voor het nieuwe MAX tv-programmaseizoen, dat ik op maandag 2 oktober aan de pers heb gepresenteerd, maar zeker ook voor onze eigen omroepgids, MAX Magazine. Een tijdschrift mag nooit stilstaan, maar hoort zichzelf voortdurend te vernieuwen. Anders zouden we onszelf alsmaar herhalen en zou u niet iedere week aangenaam verrast worden.

Dat wil niet zeggen dat de hele bladformule op z’n kop gezet moet worden. U waardeert namelijk onze vaste pijlers ten zeerste; dat blijkt wel uit de alsmaar groeiende oplage. Nee, het gaat om kleine, soms onopvallende aanpassingen en aanscherpingen en het toevoegen van leuke nieuwe elementen. Ik ben benieuwd of u als trouwe lezer de volgende innovaties allemaal bewust heeft gesignaleerd: de rubriek ‘Grasduinen’ met Kees Loogman, de nieuwe columnisten Janneke Brinkman en Peter van Uhm, de korte serie ‘Oma en kleinkind’, de persoonlijke touch die onze gezondheids- en vrijetijdsredacteuren Stan en Léon aan hun rubrieken hebben gegeven, de huishoudtips van Emile Bode, de verkeersrubriek van ANWB-filelezeres Heleen de Geest en de column van Bert van der Veer over wat er 25 jaar geleden op tv was…

Ik vergeet vast nog wel iets. Deze week starten we met alweer een nieuwe rubriek: ‘Ingelijst’. Helemaal aan het eind, op de voorlaatste pagina wordt een BN’er geportretteerd met zijn of haar favoriete ingelijste foto. In de eerste aflevering Martin Schröder, oprichter van Martinair, en volgende week minister Ploumen.

Jan Slagter,
directeur van Omroep MAX,

Bron: Max Magazine

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*