Blog Jan Slagter: ‘Tot ziens, kanjer!’

Op 10 en 17 november (22.20 uur NPO 1) zendt MAX de laatste twee afleveringen in 2017 uit van ‘Erica op Reis’.

Erica Terpstra laat daarin op de van haar bekende enthousiaste en onnavolgbare wijze zien wat zij tijdens haar bezoeken aan Vietnam en China heeft meegemaakt. Daarbij had zij weer bijzondere en hartverwarmende ontmoetingen met mensen, met wie zij niet kon praten, maar – typisch Erica – toch erin slaagde om te communiceren! Eerder hadden wij aangekondigd dat Erica naar Zuid-Korea zou afreizen, maar gelet op de spanningen in die regio, leek het ons veiliger om voor het prachtige Vietnam te kiezen.

Geweldige toch om te zien hoe deze geweldige vrouw zich na de sport en de politiek energiek in een nieuw vakgebied heeft gestort. En wat gaat het haar goed af! We prijzen ons gelukkig dat ze haar levensbedreigende ziekte al knokkend wist te overwinnen. Een inspirerend mens, die ons leerde dat het leven draait om drie dingen: vertrouwen, liefde en respect.

De MAX-kijkers genieten al seizoenen lang van haar fantastische reiservaringen. Wat zou het geweldig zijn als er ruimte ontstaat voor nog wat meer afleveringen. Ik ga m’n best ervoor doen!

Bron: Max Magazine

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*