Blog Jan Slagter: Ook in de zomer

MAX heeft een traditie hoog te houden; in de zomermaanden zetten wij volop in op onze tv-programma’s, want wij  houden er rekening mee dat in dit seizoen heel veel mensen televisie willen kijken. De zomer van 2020 ziet er anders uit dan normaal, of je nu op vakantie gaat of thuisblijft.

Meer dan de helft van de Nederlanders zegt bovendien deze zomer in eigen land te blijven. En dat kan ik me heel goed voorstellen. De anderhalvemetersamenleving legt ons beperkingen op, brengt een hoop onzekerheid en vraagt om improvisatie om er toch een leuke tijd van te maken.

Wat uw plannen ook zijn, ook deze vakantiemaanden zorgen wij ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen met een mix van gloednieuwe en vertrouwde programma’s. Informatief en verstrooiend, van ‘MAX vakantieman’ en ‘Hollandse Zaken’ tot ‘Het Beste van Heel Holland Bakt’ en ‘Van Onschatbare Waarde.’ En heeft u al kennisgemaakt met ‘The Great British Sewing Bee’?

Een aanrader, ook als je – zoals ik – niet zelf met naald en draad overweg kunt. We laten u deze zomer extra genieten van al het moois dat Nederland te bieden heeft, met ‘MAX Mooiste Treinreizen’, ‘Skûtsje Journaal’ en een nieuw seizoen van ‘Denkend aan Holland’ (met Janny en André), waar ik me als watersportliefhebber extra op verheug. MAX is er, ook déze zomer!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*