Blog Jan Slagter: ‘Mooie vooruitzichten’

Vorige week donderdag presenteerde MAX zijn tv-plannen op een historische plek: het schip de Norderney, dat we nog allemaal kennen van de radio-uitzendingen die de zeezender Veronica verzorgde met onder meer ‘onze’ Tineke de Nooij.

Twee jaar geleden probeerde staatssecretaris Dekker vanaf dit schip een bom te leggen onder het omroepbestel. Zijn plannen ontvingen veel kritiek, maar ook de uitgeklede versie van zijn voorstel is levensgevaarlijk. Ik roep de leden van de Eerste Kamer dan ook op om hun verantwoordelijkheid te nemen; red het publieke bestel! Niet de NPO, maar de omroepen moeten inhoudelijk over de programma’s gaan!  

MAX heeft u dit en komend jaar een enorme diversiteit aan programma’s te bieden:  dramaseries, nieuwsprogramma’s, documentaires, live-programma’s en…  amusement! Niet alleen op tv, ook op andere platforms zijn we succesvol. Zo kon ik bekendmaken dat de betaalde oplage van MAX Magazine nu 110.000 is; ruim 80.000 abonnees en een wekelijkse losse verkoop van 30.000. En dat in een bladenmarkt die geen groeimogelijkheden meer zou bieden!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*