Blog Jan Slagter: ‘In de winter’

Veel plezier heb ik beleefd bij het opnemen van een clip bij het nummer ‘In de winter’, dat André van Duin speciaal voor MAX heeft opgenomen als variant op zijn populaire nummer ‘Als de zon schijnt’: “We maken het gezellig thuis, zitten samen lekker voor de buis.” Dat filmpje kunt u vanaf 20 december regelmatig op tv bekijken als onderdeel van een campagne waarin MAX laat zien dat we volop aanwezig zijn deze winter.

In verband met de coronamaatregelen blijven we voorzichtig en zijn we veelal aan huis gebonden. Veel mensen ervaren in december de warmte en gezelligheid. In deze periode denkt MAX ook aan de mensen voor wie het een lastige tijd is. Het is vroeg donker en – ook tijdens de feestdagen – is eenzaamheid onder ouderen een groot probleem. Gelukkig is MAX er met nieuwe en vertrouwde programma’s, om kijkers en luisteraars mee te vermaken en af te leiden. We hebben een divers en feestelijk aanbod op televisie, radio en internet.

Ik noem alleen al twee prachtige Kerstconcerten en een knallende Oudejaarsshow. Op het platform MAXMeetingPoint.nl kunnen MAX-leden, ook in de winter, elkaar gemakkelijk ontmoeten in een veilige omgeving.

JAN SLAGTER
DIRECTEUR OMROEP MAX

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*