Blog Jan Slagter: drie nieuwe Max-programma’s

U gaat nog meer genieten van MAX op televisie met maar liefst drie nieuwe programma’s in het vooruitzicht.

Om te beginnen: de ‘Baardmannetjes’ zijn terug! Op vrijdag 21 juli om 21.15 uur op NPO 2 start het derde seizoen van ‘Baardmannetjes’. Daarin gaan Nico de Haan en Hans Dorrestijn op diervriendelijke vogeljacht in en bij de stad. Tijdens hun zoektocht naar bijzondere vogels nemen ze u mee naar het stadscentrum, -park en een nabijgelegen natuurgebied. Dat belooft weer een fantastische mix van natuurinformatie, gedichten, verhalen én veel humor.

Vanaf dinsdag 15 augustus zendt MAX iedere werkdag om 17.45 uur op NPO 2 het vervolg van het meeslepende en romantische familiedrama ‘A Place to Call Home’ uit. In het vierde seizoen van deze succesvolle Australische dramaserie staan de belevenissen en intriges van de steenrijke familie Bligh centraal.

Vanaf maandag 23 oktober om 22.15 uur op NPO 1 zendt MAX de nieuwe twaalfdelige dramaserie ‘Hendrik Groen’ uit, gebaseerd op het succesvolle boek ‘Pogingen iets van het leven te maken, het geheime dagboek van Hendrik Groen’. In een dagboek beschrijft Hendrik zijn leven in een verzorgingshuis in Amsterdam-Noord. Hij mag dan wel oud zijn, hij is nog lang niet dood. Dat wordt genieten van onder anderen Kees Hulst en André van Duin!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*