Blog Jan Slagter: ‘Andere tijd’

Het zal voor de vaste kijkers best even wennen zijn: ‘Tijd voor MAX’ verhuist tussen Pasen en Koningsdag naar de vooravond. Van 3 tot en met 26 april is ons live-programma te zien tussen 19.00 en 20.00 uur op NPO 1. Op die tijd waar de kijker gewend was ‘De Wereld Draait Door’ (BNNVARA) aan te treffen, maar de laatste ‘DWDD’-uitzending van dit seizoen is al op 30 maart. Matthijs van Nieuwkerk wil het namelijk iets rustiger aan doen.

Daarom start eind april Margriet van der Linden bij KRO-NCRV met een nieuwe talkshow (de titel wordt nog bekendgemaakt) op de plek van ‘DWDD’. De NPO wilde de continuïteit van live programmering in de vooravond niet onderbreken en vroeg MAX om een oplossing voor de tussenliggende periode. Daar wilde ik graag aan meewerken, vandaar deze overgangssituatie. Wij gaan dus niet een eigen versie van ‘DWDD’ maken.

Op de vaste plek van ‘Tijd voor MAX’ (NPO 1, 17.10 uur) zijn van 3 tot en met 26 april herhalingen te zien van de MAX-successen ‘Droomhuis Gezocht’ en ‘We Zijn Er Bijna!’. Op vrijdag 27 april komt ‘Tijd voor MAX’ op het vertrouwde tijdstip, 17.00 uur, live vanaf Paleis Soestdijk. Vanaf die locatie worden ook de programma’s ‘MAX Koningsdag’ en ‘Hallo Nederland’ uitgezonden. Ik wens Martine en Sybrand en straks ook Margriet veel succes. ‘DWDD’ keert in het najaar weer terug.

Bron: Max Magazine

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*