Bindinc. organiseert de derde Guidinc. Streaming Video Awards

Voor de derde maal organiseert Bindinc. de Guidinc. Streaming Video Awards, de prijzen voor het beste dat de Nederlandse kijker nu kan streamen. Bijzonder dit jaar is de award voor ‘Favoriete Nieuwe Streamingdienst’, waarin twee ijzersterke kandidaten het tegen elkaar opnemen.

Wie gaat er vandoor met de prijs voor de beste nieuwkomer? Is dat Viaplay, tot de nok toe gevuld met sport, de Formule 1, darts en spannende Scandinavische series? Of wordt het toch HBO Max, met legendarische series als The Sopranos en Game of Thrones, en de bioscoophits van Warner Brothers? Met andere woorden: wordt het The Batman of Max Verstappen? Dat is aan de Nederlandse kijker.

En er valt meer te kiezen. Natuurlijk is er ook ruim aandacht voor de beste series, films, documentaires en realityseries die Nederland de afgelopen tijd aan het scherm gekluisterd hielden. Tijdens deze 3de editie van de Guidinc. Streaming Video Awards kan er gestemd worden in de volgende categorieën:

  • Favoriete Serie
  • Favoriete Film
  • Favoriete Documentaire
  • Favoriete Realityserie
  • Favoriete Streamingdienst
  • Favoriete Nieuwe Streamingdienst   

En de winnaar is…

Stemmen kan tot en met 17 mei, alleen op Guidinc.nl. Alle kijkers van Nederland mogen hun stem laten horen, iedere maker, omroep, streamer én fan mag oproepen om te stemmen op de eigen favorieten.

De uitreiking van de 3de editie vindt plaats op woensdag 8 juni in Beeld & Geluid in Hilversum. Aansluitend ontmoeten winnaars, genomineerden en alle andere genodigden uit de Nederlandse media-industrie elkaar op de bekende In Holland Beach Party, die na een afwezigheid van twee jaar weer terugkeert naar Hilversum.

De verkiezing wordt georganiseerd door Bindinc., het event in Beeld & Geluid organiseert Bindinc. samen met Broadcast Magazine (FC Klap).

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*