Mijlpaal voor Met het Mes op Tafel: 750 afleveringen

Met het mes op tafel (S 42) 2020 Herman van der Zandt met handschoenen i.v.m. Corona.

Vanavond viert Met het Mes op Tafel feest, want de 750ste aflevering van de populaire kennis- en blufquiz wordt uitgezonden. De presentatie is uiteraard in handen van Herman van der Zandt. In de uitzending van vanavond wordt even kort bij het jubileum stilgestaan, maar verder is het recept vertrouwd: drie deelnemers pokeren tegen elkaar met antwoorden op vragen. De jubileumaflevering van Met het Mes op Tafel is maandag 1 februari om 19.55 uur te zien op NPO 2.

Al 750 afleveringen lang pokeren deelnemers tegen elkaar met antwoorden op de vragen. Kennis hebben, goed kunnen rekenen, slim kunnen spelen en een getalenteerd bluffer zijn: dat zijn de karaktereigenschappen waarover een kandidaat van Met het Mes op Tafel moet beschikken. Ze kunnen vragen verwachten in verschillende categorieën. De winnaars van maandag, dinsdag en woensdag strijden op donderdag in de finale om een bonus.

Met het Mes op Tafel (750ste aflevering)
Maandag 1 februari
Om 19.55 uur op NPO 2
Presentatie: Herman van der Zandt
www.maxvandaag.nl

1 Comment

  1. ik vind het programma leuk maar ik vind het alleen irritant met milou op de achtergrond en dat zingen kan ze helemaal niet

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*