Bert van der Veer: ‘Niets menselijks is tenslotte ook John de Mol vreemd.’

TV Deskundige Bert van der Veer was vanochtend te gast in het NPO 1-radioprogramma ‘De Ochtend’, waar hij oa sprak over John de Mol.

Nederlands staat internationaal als televisie producerend land bekend en volgens Bert van der Veer is dat voor 80% aan John de Mol te danken.

De Mol werd gisteren een uur lang in de spotlights gezet bij RTL Late Night. Ondanks dat de  belangrijkste mediaman van Nederland niet veel interviews geeft, was de uitzending tocht niet echt verrassend. ‘Je heb gisteravond niet iets gezien wat je nog niet wist.’, aldus Van der Veer.

John de Mol heeft aangegeven niet zo erg in de schijnwerpers te willen staan. Bert van de Veer denkt wel te weten waarom John de Mol dan toch bij Humberto Tan aan tafel gaat zitten

‘The Voice loopt in 143 landen. Niets menselijks is tenslotte ook John de Mol vreemd. Een beetje trots zijn op datgene wat je gepresteerd hebt en je even wentelen voor een dik uur aan een zweterige locatie op het Rembrandtplein is ook voor John wel even lekker.’, aldus Van der Veer.

John de Mol gaf in de uitzending aan dat er continue een negatieve berichtgeving om de televisiezender Talpa heen hing. Door het gemis van een gunfactor mislukte volgens hem Talpa TV.

Bert van der Veer: ‘Die gunfactor was er ook niet echt en dat had alles te maken met het feit dat hij aan het proberen was om kijkcijfers te kopen door veel coryfeeën in te zetten en heel veel geld uit te geven. Dat bleek niet te lukken en dat vinden we in Nederland mooi dat met geld niet alles te koop is.’.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*