Ben Liebrand met Seventies-mix in TinekeShow op NPO Radio 5

Op vrijdag 5 juli, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 5, komt mix-icoon Ben Liebrand naar de TinekeShow. De Nederlandse deejay woont in Canada, maar is deze week even in Nederland en dan kan een bezoek aan Tineke natuurlijk niet ontbreken. Speciaal voor Tineke en haar luisteraars maakte Bert een Seventies mini-mix, die hij vrijdag in TinekeShow laat horen.

Liebrand en de Nooij kennen elkaar al een tijdje. In 1986 – voor de komst van populaire elektronische muziek – liet Ben Liebrand in Tineke’s Veronica-televisieprogramma zien hoe hij zijn beroemde jaarmix maakt. Zo gebruikte hij voor jaarmix ‘86 onder andere 110 grammofoonplaten en vele meters plakband.

Natuurlijk komt Ben vrijdag met Tineke bijkletsen over al zijn draaikunsten en zijn grote successen in binnen- en buitenland: van grote optredens tot remix-hits en van Grandmix tot Mini-mix. En hij laat een TinekeShow-70’s-mini-mix horen, die hij speciaal voor Tineke en haar luisteraars heeft gemaakt.

Kom kijken!
Publiek is welkom bij deze uitzending! Aanmelden en meer info op de site van TinekeShow.

1 Comment

  1. Op Radio 10 is elke vrijdagochtend een mini mix en elke vrijdagavond een langere mix van Ben Liebrand te horen. Als Radio 10 slim is proberen ze Michiel Veenstra te strikken en gaan voor na die mix zorgen dat hij samen met Gerard Ekdom weer Extraweekend gaat doen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*