Beeld en Geluid zoekt een (senior) medewerker boekingen en evenementen

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid is het nationale audiovisuele archief met een daaraan verbonden museum. Beeld en Geluid is een gewilde locatie om een evenement, vergadering of groepsuitje te organiseren. Ook scholen bezoeken met grote regelmaat ons instituut. Er zijn arrangementen en meerdere ruimtes (variërend in grootte) die door interne en externe partijen geboekt kunnen worden. Het gehele traject van aanvraag tot en met aftersales wordt verzorgd door de afdeling Boekingen en Evenementen. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een:(senior) medewerker boekingen en evenementen (32-40 uur)

Profiel
Als medewerker van deze afdeling ben je de organisatorische spin in het web van Boekingen en Evenementen en heb je klantgerichtheid en service hoog in het vaandel staan. Je vindt het leuk om de klant zo goed mogelijk te helpen en bent doortastend in het voeren van gesprekken. Je bent het visitekaartje van Beeld en Geluid en staat garant voor een vlekkeloze bezoekerservaring.

Boekingen en Evenementen is een tweede-lijns-afdeling. Bij nieuwe aanvragen verloopt het eerste klantcontact via ons Klantcontact Centrum. Als de relatie eenmaal is gelegd, houdt de medewerker van Boekingen en Evenementen rechtstreeks contact gedurende het gehele traject. 

Werkzaamheden
Als eerste aanspreekpunt op het gebied van arrangementen en accommodatieverhuur, hou je je bezig met de sales, planning, organisatie en coördinatie van alle groepsbezoeken, schoolbezoeken, congressen en evenementen in alle publieksruimten. Je adviseert hierover en stemt het productaanbod af met de ontwikkelaars en leveranciers. Ook signaleer je commerciële kansen en weet deze te vertalen naar Beeld en Geluid. 
Je monitort de efficiency en kwaliteit van de geleverde diensten en komt met voorstellen om deze te verbeteren.

Kennis en vaardigheden
Je hebt een afgeronde opleiding Evenementenproductie, Hotelschool of vergelijkbaar op MBO+ niveau. Daarnaast heb je actuele kennis op het gebied van de evenementenbranche en minstens drie jaar relevante werkervaring. Je kunt uitstekend organiseren en hebt commercieel inzicht. Natuurlijk kun je je mondeling goed presenteren en weet je de juiste toon te vinden. Tijdens piekmomenten kun je snel schakelen tussen de diverse werkzaamheden en overzicht houden door gestructureerd en planmatig te werken.

Arbeidsvoorwaarden
We starten met een jaarcontract en een brutomaandsalaris (op fulltimebasis) van minimaal € 2.492,03 en maximaal €3.437,24 (schaal 8 CAO Beeld en Geluid). 

Interesse?
Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact met Edwin Kos, manager Operatie en Exploitatie, telefoonnummer (035) 6773895

Heb je al besloten te solliciteren? Stuur dan vóór 24 december a.s. een brief en cv naar de afdeling Personeel & Organisatie:personeelenorganisatie@beeldengeluid.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*