Beeld en Geluid zoekt een medewerker Rapportage en Analyse

Onze afdeling financiële administratie is op zoek naar een nieuwe medewerker rapportage en analyse.

Beeld en Geluid is het instituut voor mediacultuur; een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor zowel particulieren als professionals. Het instituut duidt actuele ontwikkelingen rondom mens, media en maatschappij vanuit mediahistorisch perspectief. Dat doet het vanuit zijn collectie, als mediamuseum, als kennisinstituut en als onderwijspartner. Beeld en Geluid laat zien hoe media zich hebben ontwikkeld in de (recente) geschiedenis, volgt actuele ontwikkelingen en reageert op nieuwe mediafenomenen. Zo levert het instituut een relevante bijdrage aan een open mediacultuur die hoort bij een vrije samenleving.

Als financiële administratie willen wij onze ondersteunende rol verder uitbouwen met rapportages, analyses en een forecast waar de budgethouders op kunnen sturen.

De afdeling bestaat uit een team van 5 medewerkers en een manager financiële administratie.

Voor onze afdeling financiële administratie zijn wij op zoek naar een:

Medewerker rapportage en analyse

(36 – 40 uur per week)

Ben jij de collega die wij zoeken?

Je werkt in een organisatie die in ontwikkeling is. Verbeteren, versnellen, vernieuwen in een dynamische omgeving. Dit vergt enthousiasme en creativiteit.

Omdat je rapporteren en forecasten leuk vindt, ken je de huidige wet- en regelgeving.

Je analyseert afwijkingen en achterhaalt de oorzaken. Dit doe je door veel te overleggen met collega’s van de werkvloer. Je vindt namelijk dat zij het beste het verhaal achter de cijfers kunnen vertellen. Ook begeleid je de budgethouders in het maken van de forecast.

Jouw visie op het maken van rapportages en forecasten is vooruitstrevend, waarbij digitale technieken centraal staan. Je brengt innoverend vermogen en creativiteit mee om rapportages te ontwikkelen en te verbeteren. Dit doe je echter niet alleen. Je werkt graag samen in een team van gedreven professionals.

Samen met één collega ben je verantwoordelijk voor het opstellen en analyseren van diverse financiële rapportages. Je maakt deze rapportages en forecasten voor de controller en het MT. Je bespreekt je rapportages en forecasten en verwerkt wensen of nieuwe wet- en regelgeving hierin. Je maakt de rapportages op basis van het grootboek; ook hier voer je een analyse op uit en voer je waar nodig correcties door. Naast het rapporteren en analyseren ben je ook mede verantwoordelijk voor een volledig en correct balansdossier. Je werkt in het team financiële administratie en wordt aangestuurd door de manager financiële administratie.

Kennis en ervaring

  • Minimaal een HBO opleiding in accountancy en/of bedrijfsadministratie.
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in accountancy of een vergelijkbare functie;
  • Gedegen kennis van Excel en boekhoudprogramma’s
  • Goede kennis van AFAS Profit is een pré
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Hands-on mentaliteit.
  • Kennis van salarisadministraties is een pré

Diversiteit

Beeld en Geluid streeft naar een grotere culturele diversiteit van zijn publiek, programmering en personeel. Belangstellenden die bijdragen aan die diversiteit en een divers relatienetwerk met zich meebrengen, nodigen wij van harte uit te reageren.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een aanstelling voor één jaar, met daarna de mogelijkheid om te verlengen. Het bruto maandsalaris (op fulltime basis) is minimaal € 2.792,29 en maximaal € 3.988,93 (schaal 9 CAO Beeld en Geluid).

Per jaar heb je 200 vakantie-uren en 192 atv-uren (op fulltime basis).

Interesse?

Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan uiterlijk 6 mei as. een bondige motivatie met cv naar de afdeling Personeel & Organisatie: personeelenorganisatie@beeldengeluid.nl . Ook videosollicaties zijn van harte welkom! Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact met ons op! Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Manja van ‘t Slot, manager Financiële Administratie: e-mail: mvslot@beeldengeluid.nl en telefoonnummer 035-6771786.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*