Beeld en Geluid opent archief voor online Heimwee TV

Het on demandplatform van de Publieke Omroep NPO Start biedt in samenwerking met Beeld en Geluid vanaf vandaag het aanbod van Heimwee TV ook online aan.

Op NPO Start komen de daguitzendingen te staan van Heimwee TV die sinds vanochtend 09:00 uur worden uitgezonden op NPO 2, aangevuld met andere legendarische programma’s uit het archief van Beeld en Geluid.

Programma’s van weleer die het (terug)kijken waard zijn nu velen aan huis gekluisterd zijn; André van Duin, Zeg ‘ns Aaa, Koefnoen, All Stars en Oppassen!!!. Naast het genieten van legendarische interviewers als Sonja Barend en Willem Duys, is er ook volop ruimte voor jeugdseries als Floris, Madelief en Het Zakmes. Ook programma’s die ooit een Gouden Televizier-Ring wonnen, zoals Eén van de Acht, André van Duins Dag dag heerlijke lach en Kopspijkers, zijn op het kanaal terug te zien.

Naast het aanbod op NPO Start is ook de lineaire programmering van Heimwee TV tot stand gekomen dankzij een nauwe samenwerking tussen NPO en Beeld en Geluid. 

Bekijk hier Beeld en Geluid bij je thuis op NPO Start

Over Beeld en Geluid bij je thuis en NPO Start: 
Het museum Beeld en Geluid mag dan tijdelijk gesloten zijn, de rijke collectie blijft geopend. De samenwerking met NPO Start is onderdeel van het platform Beeld en Geluid bij je thuis waar vele online activiteiten samenkomen en verhalen over media verteld worden, zoals de verslaggeving van eerdere pandemieën in de media.

Bekijk het platform Beeld en Geluid bij je thuis hier.

NPO Start is het voor iedereen beschikbare on demand-kanaal van de Publieke Omroep, te vinden via NPOstart.nl en de NPO-app, gratis te downloaden via alle stores. 

5 Comments

  1. Wat maakte ze in die jaren langzame televisie zeg. Valt nu goed op. Ik keek naar Jos Brink in Wedden dat en die was ruim 20 minuten bezig alvorens echt met de show te beginnen.

  2. Leuk maar is hier nu echt een crisis voor nodig om dit uit te zenden ? Eigenlijk zou je dit altijd moeten doen, en een wonder dat Een van de Acht ook wordt uitgezonden, ik las eens dat Mies Bouwman er fel op tegen was dat hasr programma s weer werden uitgezonden, maar schijnbaar kan dat nu dus wel rn dat is typisch. Trouwens ik weet dat kanalen als Best24 dit ook probeerden maar dat mislukte omdat de rechten van programma s dit kanaal om zeep hebben geholpen. Dus waarom het nu wel kan is mij een raadsel

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*