BBC, CNN en Euronews doneren $50 miljoen aan advertentieruimte

BBC Global News, CNN International en Euronews hebben de handen ineengeslagen en doneren gezamenlijk 50 miljoen dollar aan advertentieruimte.

De advertentieruimte is gratis beschikbaar voor grote multilaterale organisaties en nationale ministeries van volksgezondheid wereldwijd, en kan worden ingezet om informatie te verstrekken over hoe burgers zich kunnen beschermen tegen het virus en de verspreiding van het virus kunnen stoppen.

De vraag naar betrouwbaar nieuws is groot. Deze drie omroepen hebben gezamenlijk een bereik van 800 miljoen mensen zodat de boodschap een groot publiek kan bereiken. Campagnes die via deze weg gerund worden zullen te zien zijn op TV en digitale platforms, met de mogelijkheid om specifieke regio’s te bereiken.

De Wereldgezondheidsorganisatie is de eerste die gebruik maakt van dit aanbod. Haar campagne richt zich op de 7 stappen om verspreiding van het virus tegen te gaan en zal te zien zijn bij alle drie de omroepen. Andere gezondheidsinstanties worden uitgenodigd om contact op te nemen met de omroepen via internationalsales@bbc.comcnnicmarketing@turner.com en sales@euronews.com.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*