Barry Paf is vandaag weer terug op de FM

Vandaag is Barry Paf weer terug op de radio met zijn middagprogramma op 100%NL. De Barry PafShow is door de weeks dagelijks te beluisteren van 16:00 tot 19:00.

Barry Paf: ‘Eind vorig jaar begon het weer te kriebelen om terug te gaan naar mijn grote liefde, de radio. Ik ben toen eens gaan inventariseren wat zou ik willen en kunnen doen. Ik heb in die periode veel gesproken met verschillende collega’s uit het vak. Toen zijn de gesprekken gestart, en kwam er al vrij snel een mogelijkheid om in te vallen bij 100% NL. Ik heb dat direct omarmd, vond het zo tof om weer terug te zijn op de radio.’

Spreekbuis.nl interviewde Barry Paf eind juli over zijn comeback op de landelijke radio. Dit interview is hier te lezen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*