AVROTROS start campagne gericht op muziek

AVROTROS is gestart met een campagne waarbij zij haar thema muziek extra onder de aandacht brengt. De omroep staat bekend om haar vele muziekprogramma’s, waaronder het Eurovisie Songfestival, maar ook het Prinsengrachtconcert.

AVROTROS meldt: In deze campagne staat de liefde voor muziek centraal. Want muziek is voor iedereen. En uiteindelijk is iedereen een muziekliefhebber. Daarom zeggen we: AVROTROS. De omroep voor muziekliefhebbers. De omroep voor ons.

4 Comments

 1. Muziek !!!!!! Ik hoop dat lezers weten waarom mij dit ná aan het hart ligt .Dat de VARA ouwe meuk chansons uit ’n ver Radio Tour de France verleden nieuw leven in wilt blazen is op zich al tekenend voor het muzikaal besef van hun samenstellers.
  Ouwe lullen praat, ik weet het ,,,,,,maar vroeger,,,ja vroeger nou en ??, waren er bij diverse omroepen kenners van het Frans-talige repertoir . Maar ook anders-talig :spaanse , portugese, griekse, italiaanse deunen maar ook Congo, Ierland, Rusland, Algerije , Afghanistan en China en noem alle landen van de wereld op , bij Met het Oog op Morgen werd nà of voor ’n item over ’n bepaald land ’n tradioneel muziekwerk gedraaid. Of het nu Vietnam was of Cuba. Als het maar functioneel was . De enige taal die men nu nog op de radio hoort is Engels, daar zijn ook heel goeie deunen bij daar niet van. Zelfs Nederlandstalig lijkt in de ban !!! Maar het gaat om het kleuren patroon wat ’n uitzending extra glans geeft. Het is nu één grijze mist ! Hopenlijk gaat de AVRO/TROS inzien dat muziek meer is dan geluid . Ik wens hen veel muzikaal inzicht .

  • Meer anderstalig willen Herman? Dat zijn Franse liedjes ook. Vond Chansons! een prachtige serie.
   Op npo 2 extra heb je mooie programma’s wb cultuur (en dus ook muziek)
   Maar dat is helaas nu alleen nog een bètaal zender.
   Zeg ik dat goed?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*