Arno Otto weg bij Talpa Network

Vanaf 1 oktober 2023 zal Arno Otto niet langer deel uitmaken van het team bij Talpa Network. Hij heeft sinds 2020 de rol van Chief Transformation Officer vervuld. In deze functie heeft Otto een leidende rol gespeeld in de digitale vernieuwing van het bedrijf.

Otto beschouwt de digitale omschakeling van Talpa Network als ‘voltooid’. Hij prijst de afdelingen Tech & Digital voor hun indrukwekkende vermogen tot verandering en zegt: “Ik ben buitengewoon trots op wat we als team hebben bereikt. Missie geslaagd.”

Na bijna vier jaar bij Talpa Network is Otto’s volgende stap nog onbekend.

10 Comments

  1. Niets, KIJK.nl is nog steeds een drama, geen airplay functie, geen Apple TV app. Talpa is nog steeds van de oude lineaire media. Wat dat betreft is het jammer dat de fusie met RTL niet is door gegaan want dan hadden ze in Videoland kunnen stappen. Nu hebben ze alleen NLZIET maar dat is niet alleen van hun maar doen ze met meerdere zenders en ben je ook afhankelijk.

    • Ja joh? Zorg dat hij dan op alle platforms werk, niet alleen op Chromecast maar ook met Airplay en een app op Apple TV. Dán begint het pas ergens op te lijken.

        • Dat slaat nergens op. Het gaat gewoon om gebruiksvriendelijkheid. Dan moet je ook beschikbaar zijn met Apple products. Zo simpel is het anders ben je maar een half af product. En zo oogt het in mijn ogen nu ook.

    • Ja, maar zou het niet erg vinden om er voor te moeten betalen als het daarvan beter wordt en ze ook voor Apple users mogelijkheden komen, Airplay functie en/of Apple TV app.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*