Arjen Lubach op De Perstribune

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt zondag presentator Arjen Lubach en voetballer Orlando Engelaar.

Arjen Lubach begint volgende week aan een nieuw seizoen Zondag met Lubach. In de eerste twee seizoenen wist Lubach te overtuigen met zijn satirische late night show. Hij zette onder meer de discussies over de internationale handelsovereenkomst TTIP en de staatsvorm op de kaart: Lubach heeft de ambitie om ‘Farao der Nederlanden’ te worden.

Voetballer Orlando Engelaar speelde onder meer voor FC Twente, Schalke 04 en PSV. Zijn beste jaar was 2008, toen hij met het Nederlands elftal op het EK in Zwitserland en Oostenrijk speelde. In totaal kwam hij veertien keer uit voor Oranje. Vorig seizoen speelde de nu 36-jarige Engelaar nog bij FC Twente. Hoe ziet zijn toekomst er uit?

Onze vliegende keep Jules van der Wardt is zondag bij oud-wielrenner Joost Posthuma, en in de tv-rubriek Kassie Kijken zoomt recensent Ron Vergouwen in op de moordende snelheid van het nieuws op tv.

De Perstribune wordt ook zondag gepresenteerd door Govert van Brakel.
 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*