Arjan Snijders aan de slag voor Onroep Gelderland

Vanaf september gaat Arjan Snijders aan de slag bij Omroep Gelderland als eindredacteur radio, waar hij radiomakers gaat aansturen en nieuwe plannen gaat ontwikkelen:

“Het gaat in de landelijke media niet zo snel over de regionale omroep en daardoor vergeten we wel eens wat een goede dingen daar worden gemaakt. Hoe eervol dat ik Radio Gelderland nog wat meer op de radar mag brengen bij steeds grotere groepen luisteraars. Uiteraard kijk ik ernaar uit om met alle nieuwe collega’s het succes verder uit te breiden.”, aldus Snijders.

was vanaf januari 2006 eindredacteur bij AVRO Radio en onder andere verantwoordelijk voor Effe Ekdom, Arbeidsvitaminen en Schiffers.fm. Ook viel hij geregeld in als dj bij Tijdperk Schiffers, Schiffers.fm en Ekdoms After Dinner Trip. In februari 2017 maakte Snijders de overstap naar de regionale zender voor de provincie Noord-Holland, NH Radio, waar hij tot mei 2020 stationmanager was. Hierna was hij te horen bij Radio Veronica en in de podcast Dit Was De Radio (met Ron Vergouwen en Harm Edens)

4 Comments

  1. ” Radio 1, Radio 2 en 3FM voor de VARA, VPRO, NCRV, AVRO, KRO, BNN en NOS. Ook voor commerciële zenders als Veronica, Kink FM en TalkRadio deed hij presentatiewerk. Snijders presenteert sinds 2005 bovendien voor het webkanaal KX Radio”

    Is er nog een zender danwel omroep waar Arjan NIET gewerkt heeft?……………….hi

  2. Met z’n CV moet je natuurlijk veel “kennis” hebben over de media in ieder geval een mening, die mag hij dan uiten in het media forum bij KRO-NCRV zo af en toe!

  3. Zeg “Lotte’, wat is dit voor een ongefundeerde laster? Er zal vast iemand zijn die mijn bijdrage daar niet heeft gewaardeerd, bij welke werkgever vind je niet iemand die er anders inzit? De rest van het presentatieteam mag je allemaal bellen, ze zullen een totaal andere lezing geven van jouw bewering. Ook de oude mannen (?) Eddy Keur en…, eh, niemand verder. Ik weet dat er op dit ‘forum’ van alles geroepen kan worden en er geen moderatie is, maar beste lezer: de comments sectie mag met een forse berg zout worden geconsumeerd.
    Enne, ik ga hier geen discussie voeren. Dus wat er nu ook achteraan komt als reactie: mail of bel mezelf als je wat kwijt wil, daar krijg je een reactie.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*