André Dongelmans nieuw gezicht in Zin in Zappelin

In het populaire kinderprogramma Zin in Zappelin (AVROTROS) is vanaf 18 september een nieuwe buurtbewoner te zien: André Dongelmans. In de rol van kunstenaar maakt Dongelmans zijn opwachting in het dagelijkse tv-programma voor kleuters.

André Dongelmans is één van de buurtbewoners die geregeld te zien zal zijn naast presentatrice Fenna Ramos. De lumineuze ideeën van de kunstenaar zorgen voor de nodige hilariteit. Zo heeft hij een onzichtbaar instrument uitgevonden wat nog niemand gehoord of gezien heeft. Ook heeft de kunstenaar met een neptaart een manier gevonden om een bakwedstrijd te winnen.

Richard Groenendijk en Soy Kroon
Dongelmans verkeert als nieuwe buurtbewoner in een illuster gezelschap. Richard
Groenendijk, Soy Kroon, Ron Boszhard, Rian Gerritsen, Bert Hana en Ayana Voss zullen
ook in deze serie als vaste personages dagelijks te zien zijn in het ochtendprogramma van
NPO Zappelin.

Leuk leren
In Zin in Zappelin wordt de nieuwsgierigheid van jonge kinderen aangewakkerd. Van maandag tot en met vrijdag komen gasten langs als natuurkundige Diederik Jekel die uitleg geeft over krimpen, bioloog Mátyàs Bittienbinder vertelt over schildpadden, kinderarts Elvira legt uit hoe pesten ook pijn kan doen in je lichaam, kok Pierre Wind geeft traktatie tips en Steven Kazan doet wonderbaarlijke goocheltrucs.

Daarnaast worden in het programma woordspellen gespeeld om de woordenschat van de jonge kijker te vergroten. Door de uitleg van knutsels wordt de creativiteit aangewakkerd. Ook wordt er in het vrolijke kinderprogramma volop gezongen en gedanst, waaronder op de herkenbare Zin in Zappelin liedjes.

Dagelijks op tv
Zin in Zappelin is heel het jaar rond van maandag tot en met vrijdag te zien om NPO Zappelin (NPO 3) om 07.00 en 12.00 uur. Ouders/verzorgers worden gestimuleerd samen met hun kinderen naar het programma te kijken. Voor hen zijn online werkbladen van de knutsels/recepten beschikbaar om met hun kinderen thuis actief aan de slag te gaan.


 Zin in Zappelin, elke dag rond 07.00 uur te zien bij AVROTROS op NPO Zappelin

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*