Allerlaatste Wintertijd met Harry de Winter als gast bij MAX

In de allerlaatste Wintertijd is het de beurt aan Harry de Winter om zijn muzikale levensverhaal te delen met presentator Jeroen Pauw. Na 184 afleveringen Wintertijd te hebben gemaakt, zijn in de laatste aflevering de rollen omgedraaid en neemt Harry muzikaal afscheid van zijn programma. Deze uitzending is te zien op zaterdag 9 april om 22.05 uur bij MAX op NPO 2.

Harry de Winter | © Sarphati Media Producties

Harry de Winter: “Toen ik hoorde dat ik ongeneeslijk ziek was, heb ik natuurlijk nagedacht over wat ik nog graag zou willen doen. Naast tijd en aandacht voor vrienden en familie, wilde ik graag nog één serie Wintertijd maken. Gelukkig kon ik dat bij Omroep MAX doen. Het liefst wilde ik in de laatste uitzending door Jeroen Pauw geïnterviewd worden. En dat is dus gebeurd. In de 185e uitzending zijn de rollen omgedraaid.”

De afgelopen vier weken hebben Maarten van RossemChantal Janzen, Jan Slagter en Hedy d’Ancona de soundtrack van hun leven gedeeld met de kijker. Bijna 23 jaar na de start van het programma Wintertijd keerde Harry de Winter nog één keer terug met de serie bij Omroep MAX. In het programma spreekt hij met zijn gasten over de soundtrack van hun leven: welke muziek was op welk moment belangrijk en waarom? En dit geïllustreerd met de mooiste registraties uit het wereldarchief.

Wintertijd is een coproductie van Omroep MAX met Sarphati Media Producties.

Wintertijd
Zaterdag 9 april
Om 22.05 uur bij MAX op NPO 2
Presentatie: Jeroen Pauw

1 Comment

  1. ik heb genoten van het programma ‘Wintertijd’ van MAX.iK HOOP HET? ik hoop het terug te zien, na de zomer

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*