Alle BN’ers in nieuw seizoen Sterren op het Doek bij MAX is bekend


Vanaf zaterdag 31 oktober keert Sterren op het Doek terug bij MAX. Presentator Özcan Akyol interviewt bekende Nederlanders, terwijl zij worden geportretteerd door een drietal kunstenaars. De zevende gast die vandaag bekend is gemaakt, is de 63-jarige presentator en journalist Tom Egbers. Sterren op het Doek is vanaf 31 oktober elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2 en opent met Eva Jinek. 

In de zevende aflevering van MAX-programma Sterren op het Doek praat Özcan Akyol met de ietwat bescheiden Tom Egbers. Hierin gaat hij in gesprek met Özcan Akyol over de liefde voor het oosten van het land. Ook vertelt Tom openhartig over het krijgen van een hartinfarct en wat dat met je doet. Dit alles ten overstaan van drie getalenteerde kunstenaars in een oude textielfabriek in Almelo.

De achtste en laatste BN’er die in Sterren op het Doek wordt geportretteerd, wordt vrijdag 30 oktober a.s. bekendgemaakt tijdens de uitzending van Op1. De overige namen die al eerder bekend zijn gemaakt en dit seizoen meedoen zijn: Eva Jinek, Adriaan van Dis, Janny van der Heijden, Gerard Cox, Clairy Polak en René Froger. Meer informatie over deze afleveringen is te vinden op de perssite van Omroep MAX.

Over Sterren op het Doek
Verschillende prominenten geven zich over aan de doorgrondende blikken van drie schilders én de prikkelende vragen van de presentator. Wat laten ze van zichzelf zien? En wat juist niet? Aan het einde van de aflevering mag de BN’er één schilderij kiezen en mee naar huis nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel. Nieuw dit seizoen is de podcast van Sterren op het Doek; een pure interviewpodcast, zonder de schilderijen, maar mét de fragmenten die je niet in de uitzending hoorde. Na de tv-uitzending is de podcast hier te beluisteren.

Veilingsite Sterren op het Doek
Aan het einde van de aflevering van Sterren op het Doek mag de BN’er één schilderij kiezen en mee naar huis nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel dat zij hebben uitgekozen. Na elke uitzending kan een bod uitgebracht worden door het publiek via de veilingsite: www.sterrenophetdoek.nl

Sterren op het Doek (8 afleveringen)
Vanaf zaterdag 31 oktober
Wekelijks om 20.35 uur op NPO 2
Presentatie: Özcan Akyol 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*