Albert Heijn supermarkt strijkt neer op Media Park

Voor het eerst in haar historie krijgt het Hilversumse Media Park haar eigen supermarkt. Vanaf maandag 3 mei kan er door omroepmedewerkers en mensen uit de omgeving boodschappen gedaan worden op het Joop van den Endeplein.

Tim Sleegers, directeur van Media Park Management, is erg blij met de komst van de AH to go: “De vestiging van AH to go op het Media Park is een belangrijke stap in het uitbreiden  van de voorzieningen op het Media Park en het versterken van de ontmoetings- en verblijfsfunctie. Het is onderdeel van de bredere strategie om het Media Park verder te ontwikkelen tot moderne, multifunctionele, innovatieve en bruisende media hub”.

Robert Jan Koopman, director partnerships en expansie van AH to go: “Op het Media Park hebben we een AH to go met lekkere en verse producten. Waarom we nu op het Media Park zitten? Onze formule werkt heel goed op plekken waar veel mensen samenkomen.” Elke AH to go-winkel is afgestemd op een specifieke doelgroep en wordt dus tailormade ingericht”, vertelt Koopman: “We hebben een heel breed assortiment en kijken welke producten het best passen bij de specifieke plek en bezoekers. Of je nou haast hebt of juist even lekker rustig wilt bijpraten met een collega, bij ons kun je altijd terecht. We hebben hier allerlei producten voor elk moment van de dag, ontbijt, lunch, tussendoor of avondmaaltijd. Van koffie en verse belegde broodjes tot salades en warme maaltijden.”

Met de komst van de supermarkt wil Media Park Management huurders en buurtbewoners meer faciliteiten aanbieden. Later dit jaar zal naar de Albert Heijn ook nog een grandcafé worden geopend.

7 Comments

 1. Tja’ wel mooi hoor ene’ Supermarkt van AH op ’t Mediapark te Hilversum.
  Maar dit kan toch nooit de bedoeling zijne’ geweest van wat eens bedoeld was voor Radio & Televisie producties en van de Architect v/d Zee zijne’ arbeid daaraan betreft de ontwikkeling van eens ’t NOS omroep centrum te
  Hilversumm .
  Erg jammer voor wat eens toch ’t aanzicht van de Gemeente Hilvesum was !
  Heb er toch zo’n bijna’ veertig jaar mijne’ arbeid mogen doe met heel veel plezier !

  • Ik heb dat ook, met stijgende verbazing. Ook al omdat ik vroeger op de hei daar als kind speelde en alles heb zien bouwen en je door een portier werd gevraagd wat je kwam doen en nu “kom binnen mensen”………………………….

   Ook ik heb er 30 jaar door gebracht.

 2. ‘Vroeger’ nam men een broodtrommeltje met zelfgesmeerde volkoren boterhammen, een appeltje en een thermoskan lauwe thee mee. Je gingen zitten in een ruimte met alleen tafels en stoelen en verder niks (kantine) en je at je brood op.

  Tegenwoordig zijn er bedrijfsrestaurants met kroketten en saucijzenbroodjes voor het grijpen, op elke hoek van de straat supermarkten met ongezonde producten, fastfoodketens en je kunt het tot ’s avonds laat laten bezorgen. Momenteel heeft meer dan de helft van de mensen overgewicht, ik blijf gewoon m’n brood smeren.

  • Maar Henk, dat is toch juist het mooie van deze Appie op het Mediapark. Dan koop je een halfje volkoren met wat graskaas, een kartonnetje halfvolle sojamelk, een appeltje en dan ga je op een bankje op het Wim T.Schipperspleintje je eigen bammetjes lekker gezellig in je eentje opeten, hoezo dan nog kantines, kwebbelende collega’s en vette kroketten?

   Wist je overigens dat onze nationale media-burgemeester Pieter Broertjes met een hersenontsteking in het ziekenhuis ligt? Vrij ernstig, maar hij gaat wat vooruit, maar nog een onzekere nabije toekomst.

   En volgend jaar wordt Wim T. Schippers, ook bekend als de legendarische Hilversum 3-deejay Jacques Plafond, op 1 juli 80 en groeide hij op in Bussum (bij Hilversum), dus Broertjes moet er maar snel en goed weer bovenop komen om samen met Eppo deze mijlpaal feestelijk te herdenken! Ik dacht aan een standbeeld voor Wim T. op zijn eigen pleintje.

   Wie er behoefte aan heeft kan een gebedje bidden voor Pieter in de Sint-Vituskerk aan de Emmalaan.Vele Hilversummers hebben dat al gedaan en je hoeft hiervoor geen katholiek of gelovige te zijn.

   Volo te celerem recuperare!

 3. De Albert Heijn to go is het uitverkochte warme broodje van de bakker voor de medewerkers op het mediapark. Niet open op de juiste momenten.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*