Adviseur Marketing & Communicatie EO

Ben jij de overtuigende Adviseur Marketing & Communicatie die onze producten in de spotlights zet? Solliciteer dan hier naar deze baan bij de EO (32-36 uur per week).

Adviseur Marketing & Communicatie
Jij zorgt ervoor dat de mooie, nieuwe EO programma’s die we in 2015 uitzenden niet ongemerkt voorbij gaan, maar zoveel mogelijk impact hebben. Je bouwt een succesvol crossmediaal project om deze programma’s heen en coördineert de uitvoering van dit project tot in de laatste details. Je weet zowel kijkers als pers te bereiken en te interesseren voor deze programma’s. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het werven van leden en abonnees en signaleer je marketingkansen. Je voelt je thuis op het snijvlak van communicatie, marketing en sales. Kortom: je zorgt ervoor dat de EO en haar producten niet te missen zijn!

Jouw profiel
Je hebt een relevante hbo- of wo-opleiding afgerond en minimaal vijf jaar ervaring met marketing- en communicatieprojecten. Je kunt goed crossmediaal denken en weet hoe je online media effectief inzet. Je staat stevig in je schoenen en weet mensen op een prettige manier te overtuigen. Je bent mondeling en schriftelijk communicatief zeer vaardig, je kunt goed met verschillende mensen samenwerken en bent in staat relaties op te bouwen en te onderhouden. Je bent klant- en resultaatgericht en kunt goed plannen en organiseren en vindt werken onder druk leuk. Je bent een overtuigd christen, meelevend met de kerk of gemeente waartoe je behoort en staat van harte achter de doelstelling van de EO.

De afdeling
De afdeling Marketing & Communicatie bestaat uit een team van gedreven en enthousiaste adviseurs, medewerkers en assistenten. De afdeling houdt zich bezig met de promotie van EO-programma’s, evenementen en online activiteiten. Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor leden- en abonneewerving. Het doel van de afdeling is de EO en haar activiteiten zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen bij zowel onze achterban als de rest van Nederland. Je bent de spin in het web die collega’s weet samen te brengen en projecten aan elkaar verbindt. 

De EO
De EO is een eigentijds mediabedrijf met de missie om het evangelie van Jezus Christus bekend te maken in Nederland. Dat is al ruim 45 jaar onze basis om te bouwen aan de samenleving. Dat doen we door programma’s op televisie en radio en via bladen, internet en evenementen. Deze missie is verwoord in ‘Leef je geloof’. We willen niet alleen praten over ons geloof, maar het ook vooral in de praktijk brengen en de verbinding zoeken met mensen die niet geloven. Binnen de EO doen we dat met ongeveer driehonderd enthousiaste professionals, in een inspirerend en innovatief werkklimaat met laagdrempelige bedrijfscultuur. Er is veel aandacht voor opleiding en ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden
Deze functie is ingedeeld in salarisklasse G van de CAO Omroeppersoneel. Afhankelijk van je ervaring ligt dit tussen € 2.463 en € 3.758, op basis van een 36-urige werkweek. Bekijk hier de arbeidsvoorwaarden van de EO. 

Solliciteren
Tot 8 april 2015 kun je online solliciteren op deze baan. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met Sandra Stienstra – van den Broek (Hoofd Marketing & Communicatie) op 035-647 4379 of 06-5351 2220.

Solliciteer op vacature

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*