Adelheid Roosen en TUI krijgen Loden Leeuwen

Adelheid Roosen heeft de Loden Leeuw gewonnen als meest irritante BN’er in een reclamespot op televisie. De Loden Leeuw voor meest irritante commercial ging naar Ontdek wat TUI met je doet van reisorganisatie TUI Nederland.
 

TUI won de onderscheiding met een klein verschil. Nooit eerder lagen de uitslagen van de top drie zo dicht bij elkaar, meldt Radar. De TUI-reclame van het beest op vakantie kreeg 26 procent van de stemmen. De reclame van Brillenwinkel Specsavers kwam uit op 25 procent en de belspotjes van Simpel volgde met 24 procent.

Adelheid Roosen won de competitie onder de bekende Nederlanders met overmacht. Ze kreeg 46 procent van de stemmen voor haar rol in de Yarden Uitvaartverzorging reclamespot, die zonder tussenkomst van een reclamebureau door haar zelf werd ontwikkeld.

Arie Boomsma kwam niet verder dan 22 procent van de stemmen, en het duo Wilfred Genee en Johan Boskamp kreeg 19 procent. Volgens de organisator van de verkiezing, het AVROTROS-programma Radar, werden dit jaar ruim 70.000 stemmen uitgebracht.
 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*