5e editie Media Future Week op Media Park

Van 20 tot en met 23 april vindt de 5e editie plaats van de Media Future Week die door iMMovator en een groot aantal hogescholen (waaronder HKU en NHTV) georganiseerd wordt.

Media Future Week wil kennis overbrengen en de relatie tussen onderwijs en media-industrie versterken. De deelnemers (studenten van mediagerelateerde opleidingen; ontwerpers, strategen en techneuten) worden tijdens dit intensieve programma uitgedaagd om na te denken over grote media trends en wat dit betekent voor hun vakgebied. Naast het aanschuiven bij de plenaire sessies met (inter)nationale topsprekers kunnen professionals tijdens de Media Future Week ook meedoen met business modeling sessies, die worden gehouden op woensdag. Op dag twee wordt er een Cross Media Café georganiseerd waar datastromen centraal staan. 

Wimar Jaeger (Wethouder Media Gemeente Hilversum): “In de Mediastad horen de beste 120 studenten, de aankomende mediaprofessionals, als geen ander thuis. De Mediastad kan veel van hen leren over de ‘thrill’ in de media van nu. Wij zorgen dat de studenten Hilversum Mediastad voor de rest van hun leven in het geheugen gegrift hebben staan.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*