50 jaar 3FM in 50 jingles

“50 jaar 3FM in 50 jingles”. Daarmee sluit komende woensdag de reeks van radio-uitzendingen af over 50 jaar 3FM. De RadioReeks – gemaakt en gepresenteerd door Arjan Snijders – begon op woensdag 1 juli 2015, er zijn in totaal 64 afleveringen gemaakt, waarvan 51 reguliere. De allerlaatste is dus komende woensdag.

“50 jaar 3FM in 50 jingles” beslaat in vormgeving de hele breedte van de popzender door de jaren heen; van Hilversum 3, Radio 3, Station 3 tot 3FM, en van de Avondspits via de Europarade en de Top 40 tot Zoekplaatje. De kortste jingle duurt 2 seconden (“Hartelijk bank”), de langste duurt 56 seconden (De openingsjingle van de Ko de Boswachter Show, en die is ook nog eens ingekort). En natuurlijk bestaat het jingle-item uit precies 50 jingles. “50 jaar 3FM in 50 jingles”, gemaakt door Jingleweb, duurt ruim 10 minuten en is woensdag te horen aan het eind van de allerlaatste RadioReeks op KX Radio.

De uitzending begint om 19.00 uur. En wees niet bezorgd. Na uitzending komt het jingle-item natuurlijk ook beschikbaar via www.jingleweb.nl 
Live luisteren kan hier (link vervalt na uitzending), terugluisteren kan hier.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*