24i overgenomen door Amino

Amino Communications, aanbieder van oplossingen voor de media- en entertainmenttechnologie, heeft vandaag bekendgemaakt dat zij het Amsterdamse 24i, een toonaangevende leverancier van online video-oplossingen en -diensten, heeft overgenomen.

“De snelgroeiende 24i is een grote strategische acquisitie voor ons, waardoor we dichter bij een leidende marktleiderspositie komen. Niet alleen vormt de kennis en ervaring van 24i in UI / UX en TV / Online video Apps een aanvulling op ons productaanbod, maar 24i deelt ook onze visie over waar de industrie naartoe gaat en de wendbaarheid en cultuur van innovatie die nodig is om het winstgevend te krijgen”, meldt Amino CEO Donald McGarva.

24i werkt voor bekende entertainmentmerken, waaronder NPO, iflix, KPN, PureFlix, RTE, NLZIET, Fox Sports, Globo en Sinclair Broadcasting Diensten. 24i biedt de Amino Group een breder en dieper productaanbod, getalenteerde ontwikkelingsmogelijkheden, aanvullende vaardigheden en een groter geografisch bereik via kantoren in Amsterdam, Nederland; Brno, Tsjechische Republiek; New York en Los Angeles, VS; Madrid, Spanje en São Paulo, Brazilië.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*