Voormalige medewerkers organiseren Wereldomroep-reünie

Bijna 10 jaar na het einde van De Wereldomroep willen voormalige RNW-medewerkers een reünie organiseren.

Peter Veenendaal tracht met onderstaande oproep zoveel mogelijk oud-medewerkers uit te nodigen om naar de de reünie op zaterdag 21 mei in het oude Wereldomroep-gebouw te komen.

OPROEP


Beste Wereldomroepers.

Nog heel even en het is alweer 10 jaar geleden dat de Wereldomroep op een trotse manier afscheid nam van haar luisteraars en ophield te bestaan, op 11 mei 2012. Er is sindsdien veel gebeurd. Het gebouw is opgeknapt, verhuurd en verkocht, erfgenaam RNW Media is vertrokken naar Haarlem en veel collega’s hebben hun leven een nieuwe wending gegeven. Van de Wereldomroep bleef niet veel meer over dan een eindeloze reeks mooie herinneringen.

Toch, of misschien juist wel daarom, is ’10 jaar later’ wel een moment om bij stil te staan. Niet om verdrietig of boos achterom te kijken, maar om te vieren dat wij die mooie tijd bij die mooie omroep volop hebben meegemaakt. Met een handjevol collega’s zijn we bezig met de voorbereiding van een mooi feest op zaterdag 21 mei, in het oude Wereldomroepgebouw (met grote dank aan AvroTros). Een feest dus, zonder treurnis, met live muziek en met een paar mooie serieuze en/of leuke onderbrekingen om stil te staan bij ons gedeelde verleden. Geen ‘officiële’ plichtplegingen, in ieder geval. Alle afdelingen zijn van harte welkom, uiteraard ook de ondersteunende afdelingen en RNTC.

Meer dan 170 mensen hebben inmiddels laten weten dat ze graag gaan komen en daar komen nog iedere dag mensen bij. Om de kosten voor catering, muziek, beveiliging, schoonmaak en apparatuur te dekken vragen we van iedere deelnemer een bijdrage van 25 euro. Zorg dat je uiterlijk 9 april je bijdrage hebt overgemaakt op rekeningnummer NL60 RABO 0344 7656 87 t.n.v. P. Veenendaal onder vermelding van: ‘RNW 10 jaar later’. De kaarten worden niet toegestuurd, maar bij de ingang uitgedeeld. Tot ziens dus op zaterdag 21 mei vanaf 19.30 uur!

Hartelijke groet,

Peter Veenendaal


Oud-wereldomroepers kunnen zich nog aanmelden via rnw10jaarlater@ziggo.nl

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*