1000ste aflevering voor Tijd voor MAX

Op dinsdag 2 februari viert Tijd voor MAX op NPO 1 een heel speciaal jubileum: het MAX-programma beleeft dan zijn duizendste aflevering! Sybrand en Martine blikken in deze duizendste aflevering terug op de vele mooie, grappige of ontroerende momenten uit de afgelopen 999 afleveringen van Tijd voor MAX.

Ook ditmaal ontvangen ze weer interessante en graag geziene gasten, waaronder schaatslegende Ard Schenk. Met hem gaat Tijd voor MAX onder meer terug naar 1966, het jaar waarin de Nederlandse hegemonie op het ijs begon en het duo Ard en Keessie voorgoed een begrip werd.

Ook komt de hoofdredacteur van wetenschapstijdschrift Quest Thomas Hendriks langs om Tijd voor MAX te feliciteren en prikt behalve de ballonnen ook een aantal hardnekkige mythes rond voeding door: is groene thee bijvoorbeeld echt gezonder dan zwarte?

Natuurlijk kun je geen feest vieren zonder lekkernijen. Daarom mag topkok Antoine Hermans bij deze duizendste Tijd voor MAXzéker niet ontbreken in de keuken. De uitzending zal verder vol zitten met verrassingen. Een tipje van de sluier: niemand minder dan de beroemde Gibson Brothers treden op in de studio, met hun wereldhit Que sera mi vida! Deze muzikale uitsmijter zouden we wel duizend keer willen horen, nietwaar?
 

Tijd voor MAX 
Dinsdag 2 februari 2016 
Om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*