Nieuws

Ster start met lokale advertenties

- August 9, 2018

Ster Local biedt de mogelijkheid om regionaal en doelgericht online te adverteren rondom de kwalitatieve programma's van de publieke omroep op het on demand-platform NPO Start.

Al vanaf € 430,- kunnen bedrijven zelf een reclameboodschap maken én inzetten in jouw regio. De Ster wil met 'Ster Local adverteren' bedrijven met een kleiner budget ook de mogelijkheid geven om te adverteren. Bedrijven kunnen zelf bepalenin welke gemeente(n) zij uitzenden. Met een online tool kunnen bedrijven zelf hun commercial maken.

Algemeen directeur Frank Volmer: 'Dit product is ideaal voor nieuwe, kleinere adverteerders maar ook voor lokale introductie van nieuwe producten en proposities. De eerste reacties van testgebruikers zijn positief. Ze zijn enthousiast over de gunstige prijs, het gebruiksgemak van de tool en het bereik van mensen in eigen regio. Daarnaast waardeert men het kwalitatieve umfeld van de publieke omroep. Ze hadden nooit verwacht met hun commercial voor bijvoorbeeld een NOS Journaal te kunnen zitten. Ster Local past helemaal binnen onze strategie om adverteren voor iedereen toegankelijk te maken.’’

Meer informatie over Ster Local is hier te vinden.

Onzorgvuldigheden of inhoudelijke feedback? Meld het ons.


« Publiek selecteert de laatste vijf programma's voor Gouden Televizier-Ring Verkiezing NEP The Netherlands richt nieuwe TMG studio in »

Deze site is gemaakt door Two Kings en draait op Bolt.