De top-5 grootste Treitervloggers

Zijn het de nieuwe jeugdrebellen van 2016 of getalenteerde hangjeugd die met een mobieltje snel Youtube-volgers willen scoren? Onderstaande vloggers wisten in ieder geval het landelijke nieuws deze zomermaanden te beheersen. Media en overheidsinstanties weten niet goed hoe zij de acties van deze ‘online belhamels’ kunnen bestrijden. Het aantal treitervloggers met grote aanhang is trouwens niet groot, toch is het filmen van schoolgevechten en andere pesterijen een groter probleem. Vaak gaat het om eenmalige video’s die vooral een groot aantal kijker kunnen krijgen door uploads naar ‘viral videosites’ zoals Dumpert en Skoften.

Topnotch-platenbaas Kees de Koning nam het in DWDD  voor de hoodvloggers op en ziet er brood in. De platenindustrie is niet meer wat het geweest is, dus de urban-vloggers kunnen wellicht nog wel een interessante business voor hem worden.. 

Ismael Ilgun (69.403 abonnees) 
Ilgun heeft als treitervlogger zeker niet de meeste volgers, maar werd wel de meest besproken vlogger in het landelijke nieuws. Zijn vlogs zijn terug te vinden op diverse Youtube-kanalen. Met zijn ‘broeders’ terroriseerde hij de Zaandamse wijk Poelburg. Nadat hij zelf werd aangevallen is het rustiger in de wijk en wil de bekende vlogger met zijn hoofvlog alleen nog maar ‘positiviteit’ brengen.

 

 

 

 

 

 

 

 

​​

Gewoon Boef (196.604 abonnees)
Rapper Boef heeft in korte tijd een enorm aantal Youtube-volgers weten op te bouwen. Zijn geweldsdelicten en intimidatie krijgen trouwens meer aandacht dan zijn rapkunsten. Hoe boven- en onderwereld door elkaar lopen blijkt uit de vriendschap van Boef en Ali B. en Ger Pardoel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Willem en Teun (54.881 abonnees)
​Willem en Teun houden wel van een geintje. Zo hebben zij zich enige tijd terug verkleed als cameraploeg van Fox om geheel gratis wedstrijd te bekijken. Feyenoord kon de grap er niet inzien en deed aangifte tegen deze vloggers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Para Soma (2.6335 abonnees)
Rapper Para Soma werd vooral bekend door zijn gevecht met rapper Boef. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikvosonline (onbekend aantal abonnees)
Deze vlogger werd vooral bekend door het treiteren van een NOS-ploeg nabij station Hilversum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*