Vacatures

STER zoekt een senior ASP.NET developer met scrum-ervaring

Door: STER - November 13, 2017

Resultaatgerichte webdeveloper die met de nieuwste technologieën aan ons kernproces wil bouwen.

Je maandag begint met de lekkerste koffie ooit en bent klaar voor de stand-up met het team. Deze verloopt soepel; collega’s geven aan dat er mooie voortgang op ons interne dashboard en er is een aantal verbeteringen in Starlight, ons custom build ERP-systeem. Zelf deel je de vorderingen op de klantportal, waar jij vooral je tijd aan besteedt. De nieuwe functionaliteit is nu door een set klanten getest en is bijna klaar om breed uitgezet te worden. Vervolgens heb je een afspraak met de projectleider van de klantportal en een paar klanten die willen testen. Iedereen is enthousiast over de mogelijkheden.

Na de lunch (óf na een flinke wandeling op de nabij gelegen hei) kun je er weer tegenaan. In de middag bouw je zelf door aan de klantportal. Het begint nu echt het hart van de organisatie te worden. Samen met je collega-webdeveloper bespreek je de vorderingen op het gebied van programmatic, dat een grote rol binnen de portal krijgt. Nog drie weken knallen en dan gaan deze onderdelen ook live. Je weet dat het goed is, dus je kijkt er reikhalzend naar uit.

Geen dag is hetzelfde. Je werkt, net als alle collega’s bij Ster, hard en resultaatgericht. Daarnaast is er ook tijd voor ontspanning. Tafelvoetbal in ons bedrijfsrestaurant, tafeltennis in de kelder, onze vrijdagmiddagborrel en een feestje op zijn tijd. En je krijgt heel leuke collega’s.

SOLICITEER HIER

Onzorgvuldigheden of inhoudelijke feedback? Meld het ons.


comments powered by Disqus

« Nieuws of Nonsens: Marc Josten over mediahypes De impact van het nieuwe STER-beleid voor adverteerders »

Deze site is gemaakt door Two Kings en draait op Bolt.