Vacatures

KRO-NCRV zoekt een Producent Drama

Door: KRO-NCRV - April 19, 2017

Als Producent Drama (m/v 36 per week) vervul je een strategische en operationele rol voor het ontwikkelen en innoveren van de interne en extern geproduceerde dramaproducties.

Als leidinggevende van de afdeling Drama zorg je o.a. voor de samenstelling van het team en ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe drama content. Je bent zowel financieel als inhoudelijk eindverantwoordelijk voor de producties en stuurt de zakelijke planning en producties aan.

Wij zoeken iemand met een programmatische visie en een visie op crossmediaal werken. Iemand die in staat is de visie van KRO-NCRV uit te dragen. Je vindt het een uitdaging om niet alleen de eigen dramaseries te ontwikkelen, maar ook een essentiële bijdrage te leveren aan het geheel van de KRO-NCRV-programmering.

Werkzaamheden:
 Draagt bij aan de beleidsontwikkeling en de programmatische invulling van de missie van KRO-NCRV;
 Ontwikkeling van een korte en lange termijn visie betreffende drama-programmering inclusief alle online toepassingen i.s.m.de manager Video;
 Ontwikkelt en realiseert formats en/of producties;
 Ontwikkelt intern nieuwe drama content en is verantwoordelijk voor de expansie van het aandeel KRO-NCRV drama;
 Draagt zorg voor het opzetten van interne dramaproducties (zowel financieel als inhoudelijk);
 Geeft leiding aan de sector drama en is verantwoordelijk voor de samenstelling ervan, voert daarbij het vastgestelde personeelsbeleid uit;
 Voert bij producties door externe producenten onderhandelingen over de rechten en budgetten en ziet toe op de uitvoering conform de afspraken;
 Is verantwoordelijk voor het opstellen van de programmabegrotingen en binnen de afgesproken kaders verantwoordelijk voor realisering van de producties binnen de vastgestelde programmabudgetten;
 Draagt zorg voor het behalen van de doelstellingen zoals vastgesteld door de NPO.

Vacature Publicatiedatum: 19 april 2017 Sluitingsdatum: 2 mei 2017

Functie eisen: Voor deze vacature zijn wij op zoek naar iemand met aantoonbare ervaring in het ontwikkelen en produceren van drama. Je hebt een internationaal netwerk en bent actief op de internationale fictie markt, je voelt je verwant met de uitgangspunten van de KRO-NCRV. Je hebt Academisch werk- en denkniveau.

Gevraagde competenties:
 Ondernemerschap;
 Resultaatgericht;
 Teamplayer;
 Bedrijfsmatig handelen;
 Conceptueel denken;
 Strategisch inzicht;
 Organisatiesensitiviteit.

Arbeidsvoorwaarden
Naast een interessante en uitdagende functie in een dynamische en plezierige werkomgeving, biedt de KRO-NCRV een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO voor het Omroeppersoneel (schaal J). Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor 1 jaar. Informatie Als je inlichtingen wilt over deze functie, dan kun je contact opnemen met Michel Nillesen, Manager Video, tel: 035-6713385.

Sollicitatie
Je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae moet uiterlijk 2 mei 2017 binnen zijn. Je kunt deze sturen naar vacatures@kro-ncrv.nl onder vermelding van vacaturenummer: 17.17. KRO-NCRV wil dat haar personeelsbestand een afspiegeling is van de huidige samenleving. Onze vacatures staan open voor elke kandidaat, ongeacht leeftijd, geslacht, seksuele voorkeur en culturele achtergrond.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback? Meld het ons.


comments powered by Disqus

« Malou Petter nieuwe presentatrice bij NOS Jeugdjournaal Tel Sell nu zelf in de aanbieding »

Deze site is gemaakt door Two Kings en draait op Bolt.