Partnerbijdrage

Gerald Vanenburg en Tom Kellerhuis op De Perstribune van MAX

- January 12, 2018

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag oud-voetballer Gerald Vanenburg en Tom Kellerhuis, de hoofdredacteur van HP/De Tijd.

Tom Kellerhuis, te gast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is al 24 jaar journalist van HP/De Tijd. Hij klom op van redacteur tot chef, tot hoofdredacteur. Anno 2018 doet hij er alles aan om een prominente plaats te houden voor het opinieblad in het tijdschriftenschap. In zijn vrije tijd is Kellerhuis gepassioneerd kok.

Gerald Vanenburg, te gast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is oud-speler van onder meer Ajax, PSV en Oranje. Met het Nederlands Elftal werd hij in 1988 Europees Kampioen. Tegenwoordig is Vanenburg dierenfokker in Zuid-Afrika en houdt hij zich bezig met gnoes, impala's en steenbokken.

'Vliegende Keep' Jules van der Wardt is zondag bij Olympisch snowboardkampioene Nicolien Sauerbreij. En mediadeskundige Ron Vergouwen kijkt vooruit naar het mediajaar 2018 én hij staat in de tv-rubriek Kassie Kijken stil bij het alomtegenwoordige 'Holland-gevoel' op tv.

De Perstribune wordt ook zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

MAX: De Perstribune
Zondag 12 januari
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

Onzorgvuldigheden of inhoudelijke feedback? Meld het ons.


« Gemeente Hilversum wil met consortium Media Park overnemen Eerste steenlegging voor de Media Mile »

Deze site is gemaakt door Two Kings en draait op Bolt.