Actiekorting voor bezoekers Spreekbuis.nl

Profiteer nu van dit tijdelijke aanbod van Spreekbuis en Testament van de Pers ter gelegenheid van 100 jaar Nederlandse radio: 600 pagina’s tellende krantennieuwsbijbel, opgetekend uit het werk van 600 journalisten over 40 jaar in een smaakvol uitgevoerd koffietafelboek. Exclusief voor bezoekers en lezers van Spreekbuis tijdelijk van 29 euro voor slechts 19 euro, inclusief gratis verzending. BESTEL HIER.

Door: Testament van de Pers - December 4, 2018


Onderzoek: ’71% van de Nederlanders gebruikt tv voor online content’

Nederlanders kijken veel online content via hun tv, blijkt uit cijfers van het Telecompaper Consumer Insights-panel uit oktober 2018.

Door: Redactie - December 4, 2018


Chain zoekt een projectmanager

Focusgebied Licht / Rigging (standplaats Amsterdam/Hilversum)

Door: Chain - December 4, 2018


VondelCS zoekt een medewerker marketing & communicatie

Als medewerker marketing & communicatie zorg je voor het opzetten en uitvoeren van alle communicatie- en marketingactiviteiten van VondelCS, zowel intern als extern, zowel online als offline.

Door: AVROTROS - December 4, 2018


Talpa doet Irene Moors in de aanbieding

Talpa heeft gisteren een persbericht gestuurd dat presentatrice Irene Moors vanaf 2019 ook voor andere partijen mag werken.

- December 4, 2018


Minister Slob gaat noodlijdende lokale- en streekomroepen mogelijk helpen

Verschillende Tweede Kamer-fracties dringen aan op maatregelen om lokale- en streekomroepen met finan­ciële problemen te helpen. Peter Kwint (SP) meldde dat de urgentie bij veel van de omroepen groot is en hoopt dat de overheid spoedig een handreiking kan geven. Minister Slob (Mediazaken) ziet het belang van deze onroepen en beloofde op korte termijn te kijken of er een subsidieregeling opgezet kan worden voor omroepen in nood.

Door: Redactie - December 4, 2018


Wall of Fame Hommage Tineke de Nooij in Beeld en Geluid

In Beeld en Geluid is maandag een eerbetoon geweest aan Tineke de Nooij (77). Collega’s en oud-collega’s blikten terug op de lange carrière van de programmamaakster, die in 1960 begon op het Veronica-schip. Ze was de eerste vrouwelijk dj in Nederland. Sinds acht jaar presenteert ze een eigen radioprogramma bij Omroep Max.

Door: Gooi en Eemlander (foto: Studio Kastermans / Ben den Ouden) - December 4, 2018


Hilversum Media Park staat te koop

Het Mediapark staat te koop. Dat bevestigen wethouder Wimar Jaeger en Thomas Loudon van Talpa Network. Het Mediapark wil het niet bevestigen, maar ontkent ook niet.

Door: Leander Mascini (Gooi en Eemlander) - December 4, 2018


Philip Freriks gaat definitief niet door met radiocolumns

Philip Freriks stopt definitief met zijn column bij het NPO Radio 1-programma OVT. Na het pijnlijke optreden waar hij per ongeluk live werd ontslagen.

Door: Redactie - December 4, 2018


Radar maakt Loden Leeuw-genomineerden bekend

De genomineerden voor de Loden Leeuw 2018 zijn bekend! Ieder jaar reikt Radar, het consumentenprogramma van AVROTROS, de publieksprijs uit aan de meest irritante reclame van het jaar en de meest irritante BN’er in een reclame. De Loden Leeuw-beeldjes worden maandag 17 december in de uitzending van Radar uitgereikt. Stemmen kan tot die dag op lodenleeuw.nl.

- December 4, 2018


Deze site is gemaakt door Two Kings en draait op Bolt.