Frank Kramer neemt afscheid van Eurosport

Frank Kramer neemt afscheid van Eurosport", "Kramer (71) gaf vandaag zijn laatste sportcommentaar voor Eurosport. Veel motivatie leek hij niet meer te hebben. Hij gaf bij 'zijn afscheidswedstrijd' geen commentaar, maar gebruikte de wedstrijd om zijn carri\u00e8re door te nemen en liedjes te zingen. Eurosport heeft via Twitter haar excuses aangeboden voor het voorval."

Door: Redactie - December 9, 2018


OM eist tbs met dwangverpleging voor NPO-gijzelaar

Tegen een 34-jarige Mohamed C. die ervan wordt beschuldigd dat hij op 17 augustus vorig jaar een vrouw meer dan een uur lang gijzelde op het Mediapark in Hilversum, is voor de rechtbank in Lelystad tbs met dwangverpleging geëist.

- December 8, 2018


Patty Brard gaat Johnny de Mol 'roasten'

Het Roast Panel dat Johnny de Mol aan het kruis gaat nagelen is compleet! TV-coryfee en koningin van de showbizz Patty Brard werd gisteravond in RTL Late Night als laatste Roaster bekendgemaakt van The Roast of Johnny de Mol op Comedy Central.

Door: Viacom NL - December 8, 2018


Talpa trekt stekker uit realityserie House of Talent

SBS6 krijgt vanaf 7 januari een nieuwe programmering. Het doek voor House of Talent valt na een half jaar definitief. Op 28 december zal het doek voor de slecht bekeken realitiyserie vallen.

Door: Redactie - December 8, 2018


Terugblik Radiojaar 2018

Het jaar 2018 loopt ten einde en daarom blikt Richard Otto met Patrick Kicken terug op de gebeurtenissen van de afgelopen maanden binnen de radiowereld. In het twee uur durende interview wordt er ook vooruitgeblikt op 2019. Ontstaat er momenteel een ‘podcastluchtbel’? Gaat 538 een tik krijgen na het vertrek van Edwin Evers? Gaat Radio 10 de nummer 1 van de landelijke radio worden? En gaat NPO bij het kwakkelende 3FM ingrijpen? Bekijk hieronder het interview of luister naar de Spreekbuis Podcast op iTunes of Spotify.

Door: Redactie - December 8, 2018


Bohemian rhapsody leidt voor 16e maal de Top 2000

Bohemian rhapsody’ van Queen staat voor de zestiende keer op de eerste plaats in de Top 2000. De nummer 2 is ook dit jaar ’Hotel California’ van The Eagles. ’Piano man’ van Billy Joel is opgestoomd naar de derde plaats ten koste van ’Stairway to heaven’ van Led Zeppelin, dat naar plaats 4 zakt.

Door: Gooi en Eemlander - December 8, 2018


Willeke Alberti wint TrosKompas Oeuvre Award

Alberti ontvangt de prijs voor haar grote invloed op de Nederlandse muziekindustrie.

- December 8, 2018


De 10 meest bekeken Youtube-video's in Nederland

Fornite, jachtluipaarden en de Luizenmoeder.

Door: Redactie - December 7, 2018


John de Mol weer op nummer 1 in de DeMedia100

Gisteravond werd bekend dat John de Mol wederom de meest invloedrijke mediapersoonlijkheid van Nederland is geworden bij de Media100 (onderdeel van Nederlands Media Nieuws).

Door: Redactie - December 7, 2018


'Netflix betaalde 100 miljoen dollar voor 14 jaar oude tv-serie Friends'

Bronnen melden dat Netflix 100 miljoen dollar heeft betaald om de 10 seizoenen van de populaire sitcom Friends te mogen streamen. Naast Netflix hebben ook Apple, Disney, Fox, NBCU, Hulu en WarnerMedia op de serie geboden.

- December 7, 2018


Deze site is gemaakt door Two Kings en draait op Bolt.