Sky Radio en Net5 komen met gezamenlijk Oudejaarsprogramma

Op Oudejaarsavond presenteren Wietze de Jager en Airen Mylene de Sky Radio New Year Top 101, de gezelligste muzikale lijst om 2018 mee af te sluiten en 2019 in te luiden.

Door: Redactie - December 10, 2018


Nieuwe editie Barts Media Run aangekondigd

Dit jaar ging de Bars Media Run niet door, maar vandaag heeft de organisatie wel de 2019-editie bekendgemaakt.

- December 10, 2018


Nieuwe seizoen voor College Tour en M.

Het interviewprogramma College Tour en Margriet van den Linden's talkshow krijgen een nieuw seizoen.

- December 10, 2018


Ontsteking Gerbrandytoren als "Grootste Kerstboom ter wereld"

In IJsselstein is in 2018 de 'Grootste Kerstboom ter wereld' opnieuw ontstoken. De lampjes branden weer nadat in 2017 de zendmast werd getroffen door bliksem en er geen lampjes konden branden. In 2018 is het de 20ste keer dat de zendmast van IJsselstein/Lopik veranderd in een kerstboom gedurende twee weken. De opnames zijn gemaakt door Spreekbuis.nl/AD-verslaggever Raymond de Jong.

- December 10, 2018


Rob Janssen breekt in bij grote radiozenders voor opening stembussen Gouden RadioRing

Verschillende radio-dj's stonden vanochtend versteld toen hun radioshow onverwachts werd onderbroken door een boodschap van 3FM-dj Rob Janssen (alias Rob van de Radio). De nieuwe presentator van de Gouden RadioRing opende hiermee op ludieke wijze de stembussen voor dé radioprijzen van Nederland. Luisteraars kunnen vanaf vandaag via RadioRing.nl stemmen op hun favoriete radioprogramma, -presentator en -presentatrice. De belangrijkste publieksprijzen voor de Nederlandse radio worden samen met de Marconi Awards op donderdag 31 januari uitgereikt in Theater Gooiland in Hilversum.

Door: AVROTROS - December 10, 2018


Whitepaper over de kansen en uitdagingen van Connected TV advertising

Vorige week bracht IAB Europe een whitepaper uit over de huidige status, de belangrijkste kansen en uitdagingen in connected TV advertenties.

Door: Michiel de Vries - December 10, 2018


Ster: ‘Reclamevrije NPO juist grotere concurrent voor commerciëlen’

In Den Haag en Hilversum wordt momenteel druk gediscussieerd of het publieke bestel reclamevrij zou moeten worden. Commerciële zenders en uitgevers zijn al langere tijd voorstander van een NPO zonder reclameblokken. Ster-directeur Frank Volmer meldt aan AD.nl dat een reclameloze NPO niet altijd voordelen brengt voor andere tv zenders.

Door: Redactie - December 10, 2018


Onderzoek: ‘83% van smart TV’s is verbonden met internet’

Het Amerikaanse onderzoeksbureau Parks Associates meldt dat steeds meer smart tv’s ook daadwerkelijk ‘online connected’ zijn. In 2014 waren nog maar 70% van deze tv’s daadwerkelijk verbonden.

- December 10, 2018


Google Assistent gaat gepersonaliseerd nieuws aanbieden

Google Assistent beperkt zich nu nog tot opgenomen bulletins van verschillende media, waaronder ANP, NOS en BNR. Google wil nu een volgende stap maken en gepersonaliseerd nieuws brengen.

- December 10, 2018


OVT-eindredacteur reageert op commotie rondom Philip Freriks

In de OVT-uitzending kwam eindredacteur Paul van der Gaag terug op de vorige uitzending, waarin Philip Freriks live op zender te horen kreeg dat hij zijn laatste column voor het programma had uitgesproken. Eindredacteur Paul van der Gaag sprak hierover aan het begin van de uitzending, samen met presentator Jos Palm.

Door: Redactie - December 10, 2018


Deze site is gemaakt door Two Kings en draait op Bolt.