Magazine over én door Bart de Graaff gelanceerd

2017 is een bijzonder Bart de Graaff-jaar. 16 april werd Bart 50 jaar. 15 augustus viert BNN jaar 20 jarig bestaan. 25 mei was de 15e BART-DAG en 30 November bestaat Bart de Graaff Foundation 15 jaar. Daarom lanceert de stichting het magazine 'De BART'. Een Glossy vol met ontroerende, grappige en mooie verhalen over, voor en door Bart.

Door: Redactie - May 26, 2017


Helga van Leur stopt bij RTL

Hel­ga van Leur ver­trekt als weer­vrouw bij RTL. Op 30 juni pre­sen­teert ze voor het laatst het weer, meldt RTL Bou­le­vard.

Door: Gooi en Eemlander - May 26, 2017


Plannen voor film over leven Frank Masmeijer

In een AD-interview geeft de voormalig Showmaster aan dat er naast een biografie wellicht ook een film of documentaire over zijn turbulente leven wordt gemaakt. Volgens Masmeijer hebben diverse tv-makers al interesse getoond.

Door: Redactie - May 26, 2017


Frank du Mosch en Jeroen Illy lanceren Locali

Vanaf 1 juni wordt gestart met een pilot met de Locali app in de Mediastad. Met de lancering van de app Locali en de website virtuele-stad.nl gaat Hilversum burger en politiek dichter bij elkaar brengen. Voormalig nieuwspresentator Frank du Mosch is samen met Jeroen Illy (AVROTROS en voorheen IKON/KRO/NCRV) aan de tekentafel gaan zitten en ontwikkelde 'Locali'. Een app die de burgerparticipatie nieuw leven inblaast en de democratie op lokaal niveau terugbrengt.

Zie video:

Door: Redactie - May 25, 2017


Jan Slagter en BNR willen Groot Dictee redden

Omroepbaas Jan Slager ligt wil Het Groot Dictee der Nederlandse Taal in vernieuwde vorm terug op tv brengen. Dat liet hij weten bij Dit is de Dag op Radio 1.

Door: Redactie - May 25, 2017


KRO-NCRV zoekt een Productie Assistent

Voor de afdeling Digitaal & Innovatie zijn wij op zoek naar een: Productie Assistent (m/v, 32-36 uur per week)

Door: KRO-NCRV - May 24, 2017


NVJ, FNV en CNV in de bres voor omroeppersoneel

René Roodheuvel (secretaris omroep bij NVJ) maakt zich zorgen om de uitwassen van de flexibilisering bij de publieke omroep.

Door: Redactie - May 24, 2017


HEMA start Vlog Academy

Vanaf deze maand is de concurrentie op gebied van schoolartikelen losgebarsten. Online zijn er diverse winkels die al schoolspullen aanbieden, Albert Heijn is met SchoolCampus (voorheen V&D) gestart en ook bij Bruna liggen de agenda's, pennen en schriften voor schooljaar 2017/2018 al klaar. HEMA pakt het dit jaar iets anders aan en zet vloggers in.

Door: Richard Otto - May 24, 2017


‘TV nog steeds belangrijkste videoplatform voor jongeren’

Uit onderzoek door Thinkbox blijkt dat het grootste deel van de tijd die Engelse jongeren van 16 t/m 24 jaar besteden aan video kijken wordt besteed aan kijken naar TV: maar liefst 56%. Ook analyses uit Nederland en de Verenigde Staten laten een soortgelijk beeld zien.

- May 24, 2017


RAB en Screenforce organiseren expertsessie Double Proof onderzoek

Op dinsdag 13 juni organiseren Screenforce en RAB de Expertsessie Double Proof. In anderhalf uur worden bezoekers geïnformeerd over de take outs van het Double Proof onderzoek en wordt inzicht gegeven in de software van Spotalytics.

- May 24, 2017


Deze site is gemaakt door Two Kings en draait op Bolt.