The Capitals overgenomen door Amerikaans bedrijf

Het Amsterdamse technologiebedrijf The Capitals is overgenomen door het Amerikaanse BAMTech Europe.

Door: Richard Otto - July 20, 2017


Documentaire Frank Masmeijer in september op SBS

De maker en presentator Thijs Zeeman heeft via Twitter laten weten dat de documentaire over voormalig showmaster Frank Masmeijer in september op televisie is te zien.

Door: Redactie - July 20, 2017


Antoin Peeters (RTL4) in jury Philip Bloemendal Prijs

De Philip Bloemendal Prijs, die tweejaarlijkse wordt toegekend aan een jonge talentvolle journalistieke presentator in de media, heeft een aantal wijzigingen in de jury en bestuur doorgevoerd. Zo is RTL nieuwslezer Antoin Peeters toegevoegd aan de jury. Jan Westerhof, voormalig directeur Radio NPO, heeft als juryvoorzitter het stokje overgenomen van Frits (Ritmeester) Spits die vanaf dit jaar deel uitmaakt van het bestuur. Marwil Straat, zendermanager Radio 4 NPO, heeft ook zitting in het bestuur genomen.

Door: Beeld en Geluid - July 20, 2017


Mediapartnerschap Computable met New Business Radio

ICT-vakblad Computable zet experts in voor radioprogramma.

Door: Redactie - July 20, 2017


Lucas van der Eerde start als country manager Zoomin TV Nederland en België

Lucas van der Eerde wordt verantwoordelijk voor de continue verbreding van de distributie van video content naar uitgevers en de uitbouw van de commerciële proposities en activiteiten richting merken, adverteerders en mediabureaus.

- July 20, 2017


Talpa nu officieel 100% eigenaar van SBS Broadcasting

Talpa Holding heeft vandaag bekend gemaakt dat de overname van het belang van Sanoma in SBS officieel is. Het bedrijf is daarmee 100 procent eigenaar is geworden van SBS Broadcasting. Talpa ziet de overname als een volgende stap in een groot Nederlandse multimediabedrijf op gebied van televisie, radio, print en online.

Door: Redactie - July 19, 2017


Roy Straatman nieuwe Integraal Eindredacteur Kennis bij NTR

Roy Straatman begint op 11 september als Integraal Eindredacteur Kennis bij de NTR. Hij is de opvolger van Willemijn Francissen die dit najaar Carel Kuyl opvolgt als Mediadirecteur van de NTR.

Door: NTR - July 19, 2017


VPRO start drie nieuwe Youtube-kanalen

De VPRO is de eerste Nederlandse publieke omroep die zich rechtstreeks richt op een internationaal publiek. De omroep ontwikkkelt de youtube-kanalen met een bijdrage van de Europese Commissie en in samenwerking met vertaalpartner Ericsson.

Door: Redactie - July 19, 2017


Het Uur van de Wolf: augustus popmaand

Door: NTR - July 19, 2017


‘Cable-cutting’nu ook in Nederland

De Telegraaf meldt vandaag dat de kijktijd in vijf jaar tijd met bijna een half uur per dag gedaald en het aantal kabelaansluitingen is afgenomen, terwijl het aantal abonnees van streamingdienst Netflix explodeert.

Door: Michiel de Vries - July 19, 2017


Deze site is gemaakt door Two Kings en draait op Bolt.