Anton van Lieshout Snaar SLAM!

Vanaf mei wordt Anton van Lieshout de nieuwe Station Manager van SLAM!. Momenteel is hij nog werkzaam bij Qmusic als Music Director.

Door: Redactie - March 28, 2017


Reclame-uitgaven op radio blijven gelijk

Uit gegevens van RAB blijkt dat radiostations hebben in 2016 evenveel verdiend aan reclamespotjes als een jaar eerder. Een jaar eerder was nog sprake van een daling van 3,5%

Door: Redactie - March 27, 2017


Blog Jan Slagter: ‘Oorverdovend’

Voelt u ook weleens de behoefte om flink veel herrie te maken? Even de spanning van je af gooien, heerlijk! Vorige week mocht ik samen met de leerlingen van de Prinses Margrietschool in mijn woonplaats Zoetermeer alle remmen losgooien. Maar wel met een goed doel!

Door: Jan Slagter - March 27, 2017


Songfestival Kiev op podium Unbranded

Prestigieuze Eurovisie-opdracht voor Hilversums bedrijf

Door: Gooi- en Eemlander - March 27, 2017


Blog Jan Emous: ’Horende Blind’

“En hier bij het Hilton hotel is eigenlijk nog niets te melden. Ik heb een enkele speler zien uitstappen en naar binnen zien gaan. Ze hebben getraind, vandaag. De spelers zijn nu waarschijnlijk binnen. En daar verzamelen ze zich dus. En binnen wordt ze verteld wat er gaat gebeuren. Wat er gaat gebeuren weten wij niet. Sommige mensen zeggen: wat een waanzin om hier bij het Hilton te gaan staan, terwijl er nog geen nieuws is. Maar er zijn nou eenmaal heel veel voetballiefhebbers. Dus het heeft zeker zin om hier te staan.” Dit hoorde ik op Radio 1. Echt waar.

Door: Jan Emous - March 26, 2017


Voorronde Grote Geschiedenisquiz geopend

De voorronde van De Grote Geschiedenisquiz is geopend. Doe mee en beantwoord 25 vragen - en maak kans op deelname aan de televisie-uitzending van de NTR, gepresenteerd door Joost Karhof. De voorronde staat in het aprilnummer van Historisch Nieuwsblad, in NRC Handelsblad (25 maart) en op www.ggq.nl .

Door: Redactie - March 26, 2017


Blog Erik de Zwart: Liefdadigheid en popmuziek'

Liefdadigheid en popmuziek gaan altijd goed samen. Er zijn veel artiesten die zich op de een of andere manier inzetten voor het goede doel.

Door: Erik de Zwart - March 26, 2017


STER zoekt een Datascientist

Creatieve analyticus gezocht die houdt van afwisseling!

Door: STER - March 25, 2017


Giro555-actiedag in Beeld en Geluid

Giro555 sluit de Actie Vijfdaagse voor de Nationale Actie ‘Help Slachtoffers Hongersnood’ op woensdag 29 maart af met een nationale actiedag in Beeld en Geluid. Vanuit Beeld en Geluid is de actiedag de hele dag en avond te volgen via live-schakelingen naar verschillende publieke en commerciële radio- en televisieprogramma’s. NPO Radio 2 zend de hele dag vanaf locatie uit en Art Rooijakkers zal de hele dag verslag uitbrengen. Je kunt je donatie langs komen brengen bij Beeld en Geluid, maar je kunt natuurlijk ook geven via Giro555.

- March 25, 2017


Archiefbeelden oorlogsjaren bij Omroep Gelderland

Het Omroep Gelderland-programma ‘75 jaar vrijheid, op weg naar 2020’ toont vanaf maandag 27 maart filmfragmenten uit de Eibergse oorlogsjaren. Eibergen-icoon Herman Schepers voorziet de beelden van commentaar.

Door: Redactie - March 25, 2017


Deze site is gemaakt door Two Kings en draait op Bolt.