NLZIET zoekt een Product Designer

Heb je minimaal drie jaar werkervaring en kun je niet wachten om aan de slag te gaan met onze Web, Mobile en Smart TV applicaties? Ons team op het Media Park Hilversum is op zoek naar een gedreven Product Designer (m/v).

- October 22, 2018


TV-spotmarkt groeit met 2,3%

De TV-spotmarkt is in het derde kwartaal uitgekomen op € 146 miljoen. Na een daling in 2017 is dit het derde kwartaal met een stijgende omzet van tv-reclame.

- October 22, 2018


NTR komt met Sinterklaas documentaire

NTR zendt begin december een documentaire uit met Sinterklaas in de hoofdrol.

- October 22, 2018


Jan Westerhof komt met boek over 100 jaar radio

Volgend jaar viert de radio haar honderdjarig jubileum. Jan Westerhof, van 2007 tot 2017 directeur radio van de NPO, heeft het boek 'We waren er bij' geschreven en samengesteld. Het boek gaat over een eeuw radio van buis, naar transistor, naar chip. Over technologie en politiek. Maar vooral over impact en beleving van radio.

- October 22, 2018


‘NPO 3 afschaffen is onzin’

NPO moet komende tijd plannen maken om het bestel te hervormen. Eén van de opties die op tafel ligt is het afschaffen van het derde publieke net. Het verdwijnen van NPO 3 zal echter weinig voordelen met zich mee brengen.

Door: Richard Otto - October 22, 2018


Lopende dj's 3FM Serious Request vandaag bekend

Vandaag maakt NPO 3FM bekend welke dj’s van 18 t/m 24 december te voet op pad gaan voor 3FM Serious Request: De Lifeline. Ook worden de routes bekend die de drie teams van actie naar actie af gaan leggen om op kerstavond aan te komen op HQ TivoliVredenburg in Utrecht. Tevens wordt vandaag de Kom In Actie-week op 3FM afgetrapt: luisteraars worden van maandag 22 t/m zondag 28 oktober opgeroepen hun eigen actie of event te organiseren voor 3FM Serious Request – De Lifeline.

Door: NPO - October 22, 2018


Dak boven educatieve omroepen

In deze aflevering over voormalige omroeppanden aandacht voor de huisvesting van de Stichting Televisie Academie (Teleac) en de NOT (Nederlandse Onderwijs Televisie). Deze educatieve omroepen, respectievelijk opgericht in 1963 en 1962, fuseerden in 1996. Teleac/NOT vestigde zich vervolgens in het door architect Jan van Belkum van Articon ontworpen kantoorpand aan de Wilhelminastraat, naast het Hilversumse station. De educatieve omroep verhuisde in 1998 naar het Mediapark. In 2010 volgde een nieuwe fusie, nu met de NPS en de RVU, tot de nieuwe omroep NTR.

Door: Eddie de Paepe (Gooi en Eemlander) - October 22, 2018


Omroep Max zoekt een social media coördinator (m/v)

De rol van de sociale media coördinator is veelzijdig en afwisselend. Vanuit jouw expertise adviseer je de redacties, stuur je een team van sociale media medewerkers aan, beheer je de corporate kanalen, houd je zicht planningen en verdeel je omroep-brede campagnes over alle MAX sociale media kanalen. Je haakt in op veranderingen binnen het sociale media landschap en past de online strategie daarop aan. Het behalen van doelstellingen en het beheren van advertentiebudgetten vallen onder jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast ben je creatief, creëer je zelf content, hebt een vlotte en scherpe pen en vormt een onmisbaar onderdeel van het communicatieteam.

Door: Omroep Max - October 20, 2018


'Nieuwe Brandpunt hoofdredacteur moet met NPO heronderhandelen'

Voormalig NPO-topman Ton F. van Dijk wil dat de nieuwe hoofdredacteur van Brandpunt+ met de NPO gaat heronderhandelen over het afschaffen van dit programma. Van Dijk: "Met alle steun van KRO-NCRV-directie natuurlijk! De journalistieke traditie bij dit bedrijf is te belangrijk!"

- October 20, 2018


Facebook maakt contentdeal met MTV

Facebook lanceert binnenkort enkele internationaal bekende tv-formats op zijn Facebook Watch-videoplatform, waaronder The Real World.

- October 20, 2018


Deze site is gemaakt door Two Kings en draait op Bolt.