Facelift voor Decorcentrum Media Park

Binnenkort wordt de buitengevel van het Decorcentrum vernieuwd. De gevel krijgt onder andere een groot LED scherm. De centrale hal zal een meer sociale functie krijgen.

Door: Redactie - January 20, 2018


'Bijpraatgesprek' over toekomst van Talpa in Hilversum

Een be­te­re be­vei­li­ging van het Me­dia­park en een be­te­re door­stro­ming van het Hil­ver­sum­se ver­keer. Dat zijn de voor­waar­den die me­dia-on­der­ne­mer John de Mol stelt, voor hij überhaupt over­weegt nog meer on­der­de­len van zijn al­maar groei­en­de Tal­pa naar Hil­ver­sum te ver­plaat­sen.

Door: Henk Runhaar/ Gooi en Eemlander - January 20, 2018


Kinderperscentrum in Beeld en Geluid

Wat is echt en wat is nep­nieuws? Hoe vind je de juis­te in­for­ma­tie voor een nieuws­be­richt? Bij Beeld en Ge­luid in Hil­ver­sum krui­pen kin­de­ren in de voor­jaars­va­kan­tie voor één dag in de huid van een jour­na­list.

Door: Annemarie de Jong/ Gooi en Eemlander - January 20, 2018


United gaat voor vlekkeloze uitzending Noorderslag

Al 11 jaar verzorgt united de registratie van noorderslag. dankzij de jarenlange ervaring op het gebied van (live)entertainmentregistratie, krijgt de kijker ook van de 2018-editie alle hoogtepunten haarscherp op het scherm te zien. en dat is altijd weer een mooie uitdaging, vanwege de strakke planning en de infrastructuur van de Oosterpoort.

Door: United - January 19, 2018


Nieuw prgramma voor Ellie Lust bij AVROTROS

Overbevolkte drugspanden, mensensmokkel en daklozen op de rand van de afgrond; in Nederland worden we gelukkig niet vaak met deze situaties geconfronteerd, maar in andere landen is het aan de orde van de dag. Politieagent Ellie Lust verruilt voor het nieuwe AVROTROS-programma Ellie op Patrouille de vertrouwde straten van Amsterdam voor die van Colombia, Kenia, Israël, Dubai, Albanië en San Francisco. Samen met haar internationale politiecollega’s gaat ze op patrouille; niet als toeschouwer, maar echt als onderdeel van het team. In lokaal uniform, met open vizier en bewapend met een goede dosis Amsterdamse lef geeft Ellie een uniek kijkje in de wereld van buitenlandse politiekorpsen.

Door: AVROTROS - January 19, 2018


Voetbaljournalist Sjoerd Mossou op De Perstribune van MAX

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 en 14.00 uur voetbaljournalist Sjoerd Mossou en oud-schoonspringer Edwin Jongejans.

Door: Omroep Max - January 19, 2018


Omrop Fryslân gastheer conferentie Europese regionale omroepen

Omrop Fryslân is dit jaar medeorganisator van de jaarlijkse conferentie van Europese regionale omroepen die verenigd zijn in Circom. De conferentie zal plaatsen vinden op 24 en 25 mei dit jaar in stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden.

Door: Regionale Omroep - January 19, 2018


Leonie ter Braak presenteert 'De Roze Hel' op AD.nl

Leonie ter Braak presenteert een online serie over alles wat we liever niet willen weten over het ouderschap. De wekelijkse serie is vanaf vrijdag 19 januari te zien op AD.nl en de regionale titels.

Door: Redactie - January 19, 2018


United: “Het ont­stijgt het lo­ka­le te­le­vi­sie­land­schap''

Het groot­ste tv- en breed­band­be­drijf ter we­reld, Li­ber­ty Glo­bal, scha­kelt het Hil­ver­sum­se Uni­ted in voor het ver­wer­ken van vi­deo on de­mand-con­tent (VOD) in di­ver­se Eu­ro­pe­se lan­den. Vol­gens Uni­ted-woord­voer­der Mar­co Jagt­man is een con­tract ge­slo­ten voor in eer­ste in­stan­tie drie jaar.

Door: Ronald Frishart/ Gooi en Eemlander - January 19, 2018


Consumentenorganisaties: ’NPO-app moet snel anders’

De belangenor­ga­ni­sa­tie Bits of Free­dom en de Con­su­men­ten­bond wil­len dat de NPO zijn app sneller gaat aan­passen.

Door: Redactie - January 19, 2018


Deze site is gemaakt door Two Kings en draait op Bolt.