HilversumTV brengt ode aan John Lanting

'Koning van de Klucht' John Lanting is deze week overleden. Het videoplatform HilversumTV brengt ter nagedachtenis het beste van Lanting weer onder de aandacht.

De oude uitzendingen zijn hier te bekijken.

Door: Redactie - August 16, 2018


Erik de Zwart presenteert de Online Radio Awards 2018

Op 4 september worden de winnaars van de Online Radio Awards 2018 in Beeld en Geluid bekend gemaakt. ‘Mr Radio’ Erik de Zwart zal deze uitreiking presenteren. Naast de award uitreiking zullen er ook diverse muzikale acts aanwezig zijn. Deze worden op een later moment bekend gemaakt.

- August 16, 2018


Barent Momma vertrekt bij Bindinc

Na elf jaar de verlaat de uitgever het Hilversumse tv-gidsuitgever Bindinc. Hij wordt per 1 oktober CEO van The Learning Network. Het is nog niet bekend wie hem gaat opvolgen.

- August 16, 2018


Peter Kuipers tijdelijk directievoorzitter KRO-NCRV

De Raad van Toezicht van KRO-NCRV heeft besloten om Peter Kuipers per 1 oktober aan te stellen als interim directievoorzitter/zakelijk directeur. Hij vervangt de komende maanden Yvonne de Haan, die per 1 oktober toetreedt tot het College van Bestuur van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, tot een definitieve opvolger is benoemd.

- August 16, 2018


Televizier Ring komt met Digital Impact Award

In 2018 valt er nog meer te kiezen tijdens de Gouden Televizier-Ring Verkiezing. Met de Televizier Digital Impact Award beloont Televizier tv-makers die online een stapje harder lopen dan de rest.

Door: AVROTROS - August 16, 2018


John Lanting overleden

Acteur, regisseur en producent John Lanting (88) is overleden. Dat heeft zijn familie tegen het persbureau ANP gezegd. Hij was al geruime tijd ziek.

Door: Redactie - August 16, 2018


De dynamiek van NEP Netherlands

NEP werkt met de nieuwste technologie. Kijk hier een video van de laatste ontwikkelingen:

- August 16, 2018


Nominaties Online Radio Awards 2018 bekend!

Vandaag zijn in Jeroen van Inkel’s ochtendshow Je Dag is Goed (NPO Radio 5) de nominaties voor de Online Radio Awards 2018 bekend gemaakt! Met de Online Radio Awards, een initiatief van de stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR) en mediaplatform Spreekbuis.nl, worden voor het eerst in de Nederlandse radiogeschiedenis prijzen uitgereikt voor ‘internet only’ radiomakers en podcasters. In de stemperiode heeft het publiek ruim 15.000 maal gestemd op hun favoriete online station, podcast en presentator. De genomineerden zijn:

Door: Redactie - August 16, 2018


Harm Edens en Arjan Snijders komen met 'Radioreeks 100 jaar Radio'

In 2019 bestaat de radio 100 jaar. Arjan Snijders en Harm Edens komen daarom met een 100-uur durende podcastserie met de titel 'RadioReeks 100 Jaar Radio'.

- August 15, 2018


Bekendmaking Wildcards Gouden Televizier-Ring 2018

Eerder maakten we al bekend welke 20 programma's en series in de voorrondes de meeste stemmen kregen van het Nederlandse publiek. De redactie van Televizier heeft daar nog eens vijf programma's bij gekozen

Door: AVROTROS - August 15, 2018


Deze site is gemaakt door Two Kings en draait op Bolt.