Nieuws

Arnold Karskens strijdt tegen 'manipulaties en bedrog' van NOS Journaal

Door: Michiel de Vries - November 14, 2017

Journalist Arnold Karskens is verbaasd over de fakenews-ophef van gisteren, waarbij minister Ollogren waarschuwt voor nepnieuws uit Rusland. Op zijn eigen blogsite The Karskens Times houdt hij 'de waslijst manipulaties en bedrog door het NOS Journaal' bij onder de titel Zwartboek NOSjournaal.

Op zijn site vraagt hij zich af hoe betrouwbaar en onafhankelijk het NOS-journaal is. Hij gaat op onderzoek en wil daarna wellicht een rechtszaak tegen de NOS starten.

Karksens: “TheKarskens Times, luis in de journalistieke pels, begint daarom met een inhoudsanalyse. Afhankelijk van het resultaat begint TKT namens gedupeerden een rechtszaak. Uw hulp is daarbij onontbeerlijk. Wij vragen u items aan te leveren waaraan u zich hebt geërgerd omdat de waarheid grof geweld is aangedaan, of omdat de waarheid dermate is verdraaid of gemonteerd dat u in een bepaalde denkrichting bent gedrukt, of omdat het échte nieuws is verzwegen, of omdat er onvoldoende weerwoord is gevraagd, of omdat met herhaling nepnieuws is verspreid, omdat er te weinig sprake is van pluriformiteit, of omdat er sprake is van vooroordelen ten opzichte van een bepaald persoon, nationaliteit, ras, geloof of politieke overtuiging."

Onzorgvuldigheden of inhoudelijke feedback? Meld het ons.


« Radar maakt genomineerden Loden Leeuw 2017 bekend Start eerste voorronde van de Gouden Televizier-Ring 2018 »

Deze site is gemaakt door Two Kings en draait op Bolt.